S atraktívnymi ženami ako hlavnými hrdinkami sa môžeme stretnúť v mnohých známych filmových snímkach či v počítačových hrách. Vývojári kasínových hier síce ženské krivky až tak do popredia netlačia, no na trhu s online hracími automatmi je niekoľko naozaj podarených kúskov, ktoré vás opantajú prítomnosťou a zvodnými pohľadmi sexi krások. Ktoré to sú?

Book of Secrets

Na svedomí ho má spoločnosť SYNOT Games a jeho ústrednou postavou je zvodná archeologička Ivy  s kovbojským klobúkom a zvodnými (nielen) modrými očami.

Záhadná kráska ponúka niekoľko možností, ako si zveľadiť hráčsky účet. 5 valcov, 3 riadky a 10 fixných výherných línií sú doplnené o atraktívne bonusové funkcie. Symbol knihy tajomstiev plní funkciu žolíka a zároveň prináša bonusovú hru s voľnými pretočeniami. Tú aktivujete po vytočení minimálne 3 týchto symbolov. Navyše po spustení freespinov si automat náhodne vyberie spomedzi obyčajných symbolov jeden špeciálny expandujúci symbol. Ak sa tento symbol objaví aspoň na 2 valcoch, expanduje na celý valec, čo vedie k vytvoreniu ďalších výherných kombinácii. A aby sme nezabudli, každú jednu výhru môžete ešte niekoľkokrát znásobiť pomocou funkcie Gamble/Risk.

Hell mania

Nadupaný automat opäť z dielne SYNOT Games a znova nebezpečná kráska na valcoch. No pozor, ide o pravú diablovu pomocníčku, ktorá priamo z pekelného kotla prihodila do automatu hneď niekoľko horúcich bonusových prvkov.

O slušné výhry sa postará expandujúci Wild symbol. Ak je divoký symbol súčasťou výhernej kombinácie, expanduje na celý valec a  obdarená kráska pre vás zakrúti svojim zvodným zadočkom. Absentujúce bonusové prvky (ako Scatter Symbol) vďaka tomuto momentu pokojne oželiete a upíšete sa pekelným výhram.

Na automatoch od SYNOT Games sme si zvykli na to, že v nich nechýba možnosť násobenia výhier prostredníctvom funkcie Gamble/Risk. A nechýba ani tu.

Pokiaľ máte odvahu postaviť sa samotnému diablovi a popritom si užívať spoločnosť jeho neodolateľnej služobnice, Hell maniu si skrátka zamilujete.

Burlesque Queen

Ani v portfóliu kasínových hier spoločnosti PLAYSON nesmie chýbať automat, kde sa valce točia okolo vzrušujúcich dám. Vďaka automatu Burlesque Queen si prídu na svoje milovníci tmavovlások, červenovlások, ale aj blondínok.

Okrem odhalených dekoltov prítomných slečien ponúka tento online slot aj slušný počet bonusových prvkov. Wild symbol má úlohu žolíka, čiže supluje chýbajúce symboly vo výherných líniách a dostatočný počet Scatter symbolov vás premostí do bonusovej hry s voľnými pretočeniami, násobkami výhier či okamžitými výhrami.

Mysterious Atlantis

Aj keď hlavnou postavou online hracieho automatu Mysterious Atlantis je legendárny boh morí Poseidón, vystupujúci na valcoch ako Wild symbol, po jeho boku stoja jeho oddané pomocníčky – očarujúce morské panny Thalia, Melite a Dione. Po vytočení symbolu kompasu na strednom valci sa začne skutočné dobrodružstvo v tajomnej Atlantíde.

Náhodne sa aktivuje jedna z troch vymakaných bonusových hier, vďaka ktorým bude vaše hráčske konto utešene rásť. Všetky výhry môžete ešte niekoľkokrát znásobiť cez funkciu Gamble/Risk.

Tak čo, aj vás presvedčili ladné krivky našich hrdiniek automatových hier? Tak nech vám doprajú okrem svojich zvodných pohľadov aj nejaké tie pekné sumičky v podobe výhier. Veľa šťastia v hre!

CHCEM HRAŤ