Každý tipér či hráč disponuje sumou, ktorú ma vyčlenenú na tipovanie či hranie hier. Tieto financie závisia od príjmu, nákladov na život a  hráčskeho štýlu. Nezáleží na tom, či radi tipujete v lotérií, uzatvárate športové stávky, stierate žreby či hráte kasínové hry. Ukážeme vám, ako si vytvoriť rozpočet na mieru.

Najskôr si teda povieme, čo rozpočet na tipovanie a hranie nemôže obsahovať. Vo financiách, vyčlenených na takúto formu zábavy, sa v žiadnom prípade nemôžu nachádzať:

  • Peniaze určené na bývanie, jedlo alebo oblečenie.
  • Peniaze z rodinného rozpočtu.
  • Požičané peniaze.
  • Suma určená na vzdelávanie.
  • Peniaze vyčlenené na šport a iné voľnočasové aktivity

Aby sme to zhrnuli, suma na tipovanie a hranie nemôže zahŕňať peniaze, ktoré by vám chýbali v bežnom živote. Rozpočet by mali tvoriť financie, ktoré vám ostanú po splnení všetkých finančných záväzkov. V prípade zmenenej životnej situácie ho môžete ľubovoľne navyšovať alebo znižovať.

Ako kontrolovať svoj rozpočet?

Rozpočet na hranie tipovanie a hranie kasínových hier nemusíte mať uložený v šuflíku. Dokonca nie je nutné ani písať si zostatok na papier alebo do mobilu. U nás, na eTIPOS.sk si hravo nastavíte rozpočet na hranie hier priamo vo vašom hráčskom účte.

Po prihlásení do vášho hráčskeho účtu si môžete nastaviť výšku mesačných finančných limitov, ale aj limit maximálnej výšky prehier. Nastavený limit bude platný okamžite, najneskôr do 24 hodín od zaslania požiadavky. Limit si môžete ľubovoľne meniť a upravovať. Ak sa rozhodnete svoj limit znížiť, nové nastavenie bude platné do 24 hodín od požiadavky na zmenu na vašom hráčskom účte.

Pri nastavovaní limitov však nie je možné navýšiť limit s okamžitou platnosťou. Ak sa rozhodnete zmierniť limit sebaobmedzujúceho opatrenia, z vyššou sumou budete môcť hrať až po siedmych dňoch od zadania požiadavky. Tento spôsob podporuje bezpečné hranie a bráni hráčom bezhlavo sa púšťať do nezodpovedného hrania.

Po vyčerpaní vami nastavených finančných limitov vás systém nepustí k online hrám za reálne peniaze. Pokračovať v hraní môžete až po navýšení limitu alebo v ďalšou období.

Ako zabrániť rýchlemu prečerpaniu rozpočtu?

Online kasínové hry zadarmo

Vybrať si zo širokej ponuky kasínových hier je poriadna fuška. Niekedy sa jednoducho nevieme rozhodnúť, či zvolíme jeden z ovocných alebo hudobných automatov, začneme napínavou ruletou alebo skúsime šťastie v blackjacku. Dvojnásobne to platí najmä vtedy, ak po prihlásení do kasína zistíme, že pribudlo kopec zaujímavých noviniek a vôbec nevieme, ktorú si vybrať.

Aby ste predišli zbytočnému míňaniu rozpočtu pri vyberaní vhodnej hry, vyskúšajte si hry najskôr zadarmo. Na našej stránke nájdete širokú ponuku free verzií kasínových hier, vďaka ktorým rýchlo nájdete „tú pravú“.

Bonusy a promoakcie

Bonusy na eTIPOS.sk potešia začínajúcich, ale aj verných hráčov. Na nováčikov čaká štedrý uvítací balíček, ktorý vám zabezpečí ten najlepší štart. Pre pravidelných hráčov sme zasa pripravili tučný vernostný bonus, ktorý sa môže vyšplhať na závratnú sumu.

Okrem stálych bonusov sa môžete v našom kasíne tešiť na príležitostné akcie, ktoré sa viažu na konkrétny dátum, ligu alebo typ hry. Sledujte naše promo akcie a nevynechajte žiadny bonus z našej ponuky.

Využitie bonusov je samozrejme na dobrovoľnej báze, no môže pozitívne ovplyvniť váš hráčsky rozpočet. A povedzme si úprimne, koho nepoteší niečo navyše?

Neprekračujte svoje hráčske možnosti

Vykročiť do neznáma môže byť poriadne vzrušujúca zábava. Avšak nie vtedy, keď zbytočne riskujete svoje financie. Nepúšťajte sa zbytočne do hier, ktoré nepoznáte alebo si nie ste istí pravidlami. Netipujte na pre vás celkom neznáme tímy pri športových stávkach do kasínových hier ako poker alebo blackjack sa púšťajte len so znalosťou pravidiel a so základnými skúsenosťami. Pred hrou si naštudujte herné postupy a neuzatvárajte maximálnu stávku.

Je jedno, či ste milovník tipovania, žrebov, lotérie, strategických hier alebo hľadáte jednoduchú zábavu a oddych. Tipovanie a hranie si naplno užijete jedine vtedy, ak budete hrať s rozvahou a zodpovedne. Prajeme veľa zábavy!