Keď po zmene automatu zmeníte aj stávku

Minulý týždeň sa darilo hráčovi s nickom maskular. Už hneď v pondelok si vytočil pár pekných výhier na automate Claws vs Paws pri 10 eurových stávkach. Pri jednej z bonusových hier tŕpol až dokonca. Veď po 10 freespinoch bola jeho výhra stále minimálna. Svietili posledné dve bonusové pretočenia a vtedy to prišlo: 570 eur pri predposlednom a ďalších 1000 € pri poslednom freespine.

Nečudo, že po tejto adrenalínovej jazde sa cez víkend rozhodol zmeniť výherný stroj a presedlal na automatovú hru Hitman. No keby tušil, aký presný zásah sa mu v roli agenta 47 podarí v bonusovej hre pri 6-násobnom multiplikátore, určite by neznížil svoje stávky na 1,50 €. Za túto sumičku si totiž presným zásahom vystrelil 1350 €. Koľko by to bolo, keby ostal pri svojich 10 € stávkach z pondelka ?

Kniha tajomstiev rozdávala aj pri nižších stávkach

Minulý týždeň rozdával jeden z vašich najobľúbenejších automatov Book of Secrets napodiv pekné výhry už pri nízkych stávkach. Viacerým hráčom točiacim valce za menej ako 5 EUR  vyčarila kniha tajomstiev úsmev na tvári pri výhrach nad 1000 eur. Všetkým gratulujeme.

Plný dom v Mirror Shield

Ani automat Mirror Shield neostal dlžný nič svojej povesti obľúbenej hry. V sobotu sa o tom presvedčil hráč Miroslav47, keď v priebehu pol hodinky vytočil pár pekných výhier už pri 7 a 9 eurových stávkach. Posledných 3 658,50  € naozaj stálo za to. Čo poviete na plný dom zhodných symbolov v našom úvodnom obrázku?

Najvyššia výhra uplynulého týždňa

Keď sa hráčovi skorpion11 v piatok večer začalo dariť a pri 9 € otočke si vytočil 1 125 €, rozhodol sa zdvojnásobiť stávky. Toto svoje rozhodnutie si bude pochvaľovať ešte veľmi dlho, veď online slot Lunar Amulet mu za 18 € otočenie vďaka bonusovým free spinom uštedril neuveriteľných 29 838 €. Tomu sa už hovorí výhra!

Vyhrávaj aj ty v eTIPOS.sk kasíne