Zlato fascinuje ľudí od nepamäti a len máloktorá cenná komodita sa počas svojej existencie dočkala takej popularity, ako práve podmanivo lesklý žltý kov. Mnohí ľudia zasvätili prakticky celý život tomu, aby sa k nejakému zlatu dostali, no a alchymisti, o ktorých je aj tento online automat, to dotiahli do dokonalosti. Jednoducho sa rozhodli, že si zlato vyrobia. Pomôžete im?

Pomôžte alchymistom nájsť tajomnú formulku

Ak nepoznáte nejakú zázračnú magickú formulu, budete sa musieť posnažiť v tejto hre od SYNOT Games, klasickým spôsobom, teda točením valcov. Pripravených je ich na vás 5 a k tomu tri riadky a 10 fixných výherných línii. Ide teda o jednoduchý automat, ktorý zaujme skôr témou, ako hernými možnosťami.

O tom, že je Alchemist’s Gold hra od SYNOT Games, nebudete pochybovať ani na chvíľu. Obsahuje totiž všetky veci, pre ktoré automaty od českých tvorcov hráči majú radi. Grafika je parádna, inštrumentálna hudba je úžasná a všetko funguje svižne a pohodlne.

Ak k tomu prirátame už spomínanú jednoduchosť automatu, zistíme, že SYNOT namiešal veľmi kvalitný elixír, ktorý vás nakoniec k nejakému tomu zlatu na účte môže priviesť.

Mystery symbol a ďalšie prekvapenia

Aby vám na konto pribudlo čo najviac zlatých tehličiek prihodili autori do hry aj pár bonusov, resp. funkcií, ktoré zvyšujú šancu na vytvorenie výhernej línie. Takouto funkciou sú napríklad takzvané Stacked symbols. Ide o niekoľko symbolov nachádzajúcich sa pod sebou, ktoré sa takto zreťazené točia na valcoch.

Ak ich vytočíte na ktoromkoľvek valci, vzniká potenciálne vysoká šanca na výhru. V kombinácii so Stacked symbolmi môžete využiť aj jediný klasický bonusový symbol v hre – Mystery symbol.

Ten funguje tak, že ak ho niekde na ploche vytočíte, zmení sa na iný symbol, väčšinou na taký, ktorý má šancu vytvoriť s okolitými symbolmi výhernú kombináciu, ak sa vám podarí skombinovať Stacked a Mystery symboly, teda vytočíte viac Mystery symbolov pod sebou, je veľká šanca na naozaj parádnu výhru.

Ak sa však riadite heslom „think big, live big“ určite využijete funkciu Gamble. Pomocou nej si môžete svoju výhru v jednom hracom kole niekoľkokrát znásobiť. Na špeciálnej obrazovke je vašou úlohou uhádnuť akej farby bude karta, ktorá sa o chvíľu otočí. Uhádnete, doterajšia výhra sa zdvojnásobí, neuhádnete, odchádzate s prázdnymi vreckami.

Ak však už ide o veľa, vždy máte možnosť pôvodnú výhru rozdeliť na polovicu a hrať iba o jej časť. Pri automate Alchemist’s Gold sa skvele zabavíte. Ak hľadáte nenáročnú zábavu vo veľmi príjemnom prostredí s naozaj dobre spracovaným gameplayom, tento online automat sa určite zaradí do vášho zlatého fondu hier.

3 dôvody prečo si zahrať online automat Alchemist’s Gold

 Vynikajúci vizuál
 Mystery symboly
 Funkcia Stacked symbolov

CHCEM HRAŤ