Milionárov je vo svete viac, ako sa môže zdať. Niektorí ich získali bohatým dedičstvom, iní na svoj majetok tvrdo pracovali niekoľko rokov a potom tu máme takých, na ktorých sa jednoducho usmialo šťastie a doslova vyhrali lotériu.

Do poslednej kategórie patrí aj šťastlivec z Veľkej Británie, ktorému sa podarilo vyhrať tento mesiac britské Euromilióny. Vsadil na výherné čísla 7, 10, 15, 44, 49 a 3 a 12 a na svoje konto si pripíše závideniahodných 170 221 000 miliónov libier. Zo dňa na deň sa z neho stal najbohatší lotériový výherca na ostrovoch. Jeho majetok je zrazu porovnateľný s osobnosťami ako Sir Tom Jones či populárnymi spevákmi Ed Sheeran alebo Adele.

A ako sa môžeš aj ty dostať do takejto spoločnosti? Veľmi rýchlo. Na Slovensku je viacero možností ako vyskúšať či napríklad tieto šťastné čísla platia aj pre teba. Číselná lotéria Eurojackpot pravidelne ohuruje svojim Jackpotom a momentálne sa vyšplhala na úroveň 39 miliónov. Druhou možnosťou je vsadiť na lotériu Euromlióny, ktoré ponúkajú viac ako 8 miliónov. Našou „národnou“ lotériou však naďalej zostáva LOTO, ktoré v týchto dňoch ponúka krásnych 3 783 043,20 €.

Skúste svoje šťastie a vyberte si na etipos.sk tú pravú lotériu, aj dve!

Šťastie treba pokúšať. Držíme palce!