Každé dobré kasíno vás rado odmení, ak sa v ňom zaregistrujete. Tie najlepšie kasína však majú pre svojich hráčov benefity aj potom.

V TIPOSe nám na našich hráčoch záleží, a preto sme sa rozhodli prekopať bonusovú štruktúru tak, aby bola pre hráčov ešte výhodnejšia. Vytvorili sme úplne nové bonusy, ktoré na Slovensku nemajú konkurenciu.

Nechceme byť štedrí iba počas registrácie. Neodmeňujeme len po prvom vklade, u nás získate prémie aj po druhom a treťom depozite. A aj neskôr, stačí nám byť verný a robiť to, čo máte radi, hrať svoje obľúbené hry na eTIPOS.sk.

Odmena za registráciu

Ak sa zaregistrujete v online kasíne eTIPOS.sk, hneď po registrácii získate 20 voľných spinov, ktoré môžete využiť kdekoľvek. Ak váš prvý vklad na účet nepresiahne 10 €, okamžite vám pridáme ďalších 10 €, za ktoré si môžete napríklad staviť v sekcii športových stávok.

Bonusy za prvé tri vklady

Štedrejšie bonusy získate, ak pri prvom minimálnom vklade 20 € a viac, zadáte promo kód TIPOS01. Po splnení podmienok* Váš vklad navýšime o 100 % až do výšky 350 € + pridáme 30 voľných spinov do hry Alchemists Gold.

Ani pri druhom vklade neostanete skrátka. Tentokrát získate po splnení podmienok* 75 % z výšky vkladu, znovu až do 350 € + parádnych 50 voľných spinov. Opäť je potrebné vložiť kód, ktorý dostanete cez e-mail.

A keďže sa hovorí, že do tretice všetko dobré, tak aj u nás získate bonus aj po treťom vklade. Za tretí depozit vás po splnení podmienok* odmeníme bonusom 50 % z vloženej sumy, rovnako až do výšky 350 € a k tomu vám ešte pridáme aj neuveriteľných 100 voľných spinov. Tak ako predtým, aj teraz len stačí zadať kód z e-mailu.

Vernostný bonus

Ani po treťom vklade však naše benefity nekončia. Práve naopak. Tá pravá zábava sa iba začína. Pre hráčov, ktorí si naše hry skutočne užívajú, máme pripravený neobmedzený vernostný bonus. Chcete to naozaj poriadne roztočiť? Dáme vám hoc aj 10 000 €. Zabávajte sa, hrajte a vernostný bonus bude váš, aká bude jeho výška, záleží iba na vás.

* Viac informácií o bonusoch nájdete v podrobných podmienkach.


V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk

CHCEM BONUSY