Hry od Betsoftu buď milujete alebo nie. Majú svojský štýl, ktorý keď vám sadne, len ťažko budete hľadať v hrách od iných providerov. Ostrielaní hráči, ktorí prišli do kontaktu s akýmkoľvek automatom od spoločnosti BETSOFT veľmi dobre vedia, že ich hry si zakladajú na špecifickom vizuále. Vyznačujú sa úžasnou grafikou, prepracovanými 3D animáciami, výborne zvolenou hudbou a predovšetkým naozaj neuveriteľným množstvom originálnych bonusov, vďaka ktorým je ktorýkoľvek automat jedna veľká zábava. A presne taký pôžitok vám ponúkne aj slot s názvom Gypsy Rose.

O čom je online automat Gypsy Rose?

Ako už samotný názov napovedá, tento online hrací automat sa točí okolo veselej cigánky s magickými schopnosťami. Cigánska veštica na vás počas hrania po celý čas dozerá a za pomoci svojej krištáľovej gule a tarotových kariet kúzli a čaruje, aby vám na konto naskákalo čo najviac zlatých dukátov. Je len na vás, či sa jej zveríte do rúk alebo sa namiesto mystiky a mágie spoľahnete na rýchle nohy a zutekáte. Ale ešte skôr ako utečiete, pamätajte, vždy platí, že kto neriskuje, nevyhráva. 

Bonusy v online automate Gypsy Rose

Výherný automat Gypsy Rose sa skladá z 5-tich valcov, 3 riadkov a slušných 30-tich výherných línií. Ako to už pri slotoch od Betsoftu býva, jeho najväčšou devízou sú bonusy. Gypsy Rose má v sebe zakomponovaných toľko bonusových „minihier“, že vám pri prvých pár spusteniach bude chvíľku trvať vybrať si, ktorý je štedrejší. 

Na automate nechýba Wild symbol, freespiny, multiplikátor, či zdvojnásobovanie výhier. Dôležitým symbolom je však aj symbol krištáľovej gule, ktorý sa objavuje iba na strednom valci. Druh bonusovej „minihry“ závisí od toho, aké ďalšie symboly sa zobrazili práve pri tejto guli. Správnou kombináciou môžete získať odmeny v podobe freespinov, okamžitých výhier alebo multiplikátora výhier. To je úžasná porcia bonusov, nemyslíte?

3 dôvody prečo si zahrať Gypsy Rose

  • Zábavný automat
  • Prepracovaná grafika s tematickou hudbou
  • Štedrá bonusová štruktúra
chcem hrať