V dnešnej dobe sa stále viac a viac hráčov presúva z klasických herní a kasín do online priestoru. Niet sa čomu čudovať, pohodlie domova, rýchlosť, jednoduchosť a možnosť zahrať si takmer akúkoľvek hru, kdekoľvek cez mobil, tablet alebo počítač, láka mnohých. Pokiaľ aj vy rozmýšľate nad online hraním, prečítajte si, prečo by ste si mali vytvoriť hráčsky účet práve u nás na eTIPOS.sk.

1.      Legálna národná lotériová spoločnosť s licenciou

Je jedno aké hry obľubujete, či iba stierate žreby, podávate tikety do lotérie, tipujete v športových stávkach, alebo si vyskúšate aj nejakú hru v kasíne. Počas hrania na eTIPOS.sk sa nemusíte strachovať o svoje osobné údaje. Národná lotériová spoločnosť TIPOS vlastní slovenskú licenciu na prevádzkovanie hazardných hier a bezpečnosť hráčov je u nás na prvom mieste.

Licencia je zárukou, že všetky prevody na hráčsky účet sú bezpečné a garancia fair-play znamená, že všetky naše hry sú certifikované a vaše výhry budú v absolútnom bezpečí.

2.      Jednoduchá registrácia

Registrácia na stránke eTipos.sk je veľmi jednoduchá a zaberie vám iba pár minút. Postup je nasledovný:

  1. V pravom hornom rohu kliknite na tlačidlo registrovať.
  2. Vyplňte registračný formulár, potvrďte telefónne číslo a email.
  3. Overte vaše osobné údaje cez doklady totožnosti a môžete hrať.

Jediná registrácia platí na lotériové číselné hry, športové stávky, stieracie žreby, poker i kasínové hry. Nie je nutné sa registrovať pre každú kategóriu zvlášť. Budete mať okamžite k dispozícii najširšiu ponuku hier na jednej adrese.

3.      Široký výber hier

Na eTIPOS.sk si prídu na svoje všetci hráči. Milovníci lotérie si môžu podať tiket na číselné hry KENO 10, LOTO, LOTO 5  35, Euromilióny či zapojiť sa do európskej lotérie Eurojackpot s priam rozprávkovými Jackpotmi. Tipéri využijú bohatú ponuku športových stávok i Live stávok, kasínoví hráči tu zase nájdu najväčšiu ponuku kasínových hier na Slovensku vrátane najznámejších titulov od popredných svetových vývojárov. Môžete si sadnúť k stolu s pokrom, alebo si len tak zotrieť online stierací žreb – tzv. ežreb.

4.      Atraktívne bonusy

Nových, ale aj pravidelných hráčov potešia kasínové bonusy vo forme finančných bonusov, pretočení zadarmo i pravidelného cashbacku.

Nováčikov čaká uvítací balíček bonusov z prvých 3 vkladov až do výšky 1 050 €. A aby toho nebolo málo, získať môžu aj 200 voľných zatočení na vybraných automatových hrách.

Pravidelní hráči by určite nemali prehliadnuť odmenu za vernosť. Hraním hier zbierajú body, za ktoré môžu získať vernostný bonus.

Viac o týchto bonusoch, ale aj o ďalších skvelých akciách si prečítajte v sekcii promoakcie na eTipos.sk

5.      Vďaka mobilným aplikáciám hry všade so sebou

Zapojte sa do hry kedykoľvek budete mať chuť. Doma si môžete zahrať cez počítač, vďaka skvelej hernej grafike, chytľavému hudobnému doprovodu a väčšej obrazovke sa pri kasínových hrách budete cítiť ako v reálnom kasíne.

Webové sídlo eTIPOS.sk je plne responzívne, teda zobrazí sa správne aj na vašom mobile či tablete. Hrať hry môžete kdekoľvek a vždy, keď budete mať chuť. Stačí vám zariadenie a pripojenie na internet.

Ak si chcete zahrať napríklad počas obednej prestávky alebo vo vlaku, vyskúšajte jednu z našich mobilných aplikácií. Nájdete ich dokonca až 3 – zvlášť pre číselné lotérie, kurzové stávky a na kasínové hry. Svoje obľúbené hry budete teda mať stále so sebou, prehľadne rozdelené v jednotlivých aplikáciách.

Vytvoriť si hráčsky účet

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk