Ovocné automaty má už dnes vo svojom portfóliu každá spoločnosť, ktorá sa zaoberá vývojom online kasínových hier. Takže nie je žiaden problém vybrať si to čo vás baví. Aj SYNOT GAMES má v portfóliu hneď niekoľko ovocných mašín. Jednou z nich je online slot Flip The Chip. Aj keď samotný názov
nenasvedčuje tomu, že by sa na valcoch mali točiť symboly čerešní, sliviek, pomarančov a podobne, točia sa.

O čom online automat Flip The Chip je?

Flip the Chip je o klasických symboloch sedmičiek, BAR-ov a ovocia, ktoré sa otáčajú na 5 valcoch, 3 riadkoch s 5 fixnými výhernými líniami. Na prvý pohľad ide o celkom triviálny online automat s nenáročnou grafikou a hudobným podkladom. Flip The Chip však v sebe ukrýva zopár bonusových
prvkov, ktoré určite oceníte. Už ich len získať. Ako na to? Jednoducho!

Bonusy v online automate Flip The Chip

Wild symbol v podobe šašovskej čapice síce vystupuje ako žolík a nahrádza chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii, ale iba v režime hry s voľnými pretočeniami. Tam sa dostanete vtedy, ak na valcoch vytočíte minimálne 3x Scatter symbol. Pri dosiahnutí tohto počtu začína mať hra grády, pretože každý Scatter symbol premení celý valec, na ktorom sa objavil, na žetóny. Pod každým žetónom sa ukrýva určitý počet extra freespinov alebo nejaký zaujímavý násobiteľ výhry.

Pokiaľ bude šťastie naklonené na vašej strane, maximálne môžete vyfasovať 50 voľných pretočení a k tomu 8x násobiteľ. A uznajte, to už sú skutočne krásne prémie pred vstupom do bonusovej freespinovej hry. Ak so šťastenou momentálne nie ste veľký kamarát, nezúfajte. Navýšiť výhry sa môžete pokúsiť prostredníctvom funkcie Gamble (Risk).

Tak čo, oslovil vás hrací automat Flip The Chip? Vyskúšajte si ho a zistíte, či práve vy z neho „nevybúchate“ atraktívne výhry.

3 dôvody prečo si zahrať Flip The Chip

  • Jednoduchý a rýchly ovocný automat
  • Vhodný pre neskúsených hráčov
  • Množstvo freespinov a násobiteľov výhier
chcem hrať