Príbehy šťastných výhercov jasne ukazujú, že vyhrať sa skutočne dá a šťastie si vyberá úplnou náhodou. Aké sú najzaujímavejšie z nich?

Od smrteľnej postele k životnej výhre

Bill Morgan z Austrálie bol 14 minút v klinickej smrti. Nakoniec sa však prebral a svoj návrat oslávil kúpou svojho prvého žrebu. Ukázalo sa, že žreb bol ten šťastný a Bill si domov odniesol luxusné auto.

O výhercu sa začali okamžite zaujímať médiá a Bill sa dostal do lokálnej televízie, v ktorej ho požiadali, nech zinscenuje stieranie žrebu a tvári sa, že auto vyhral na kamere. Súhlasil. Ďalší šok prišiel priamo vo vysielaní. Bill, pripravený zahrať neočakávanú radosť, začal stierať žreb.

Na jeho tvári sa objavilo obrovské prekvapenie a šťastie. Televízia bola nadšená, chválili Billa za to, aký je dobrý herec. Až potom zistili, že aj tiket, ktorý Bill zotrel na obrazovke, bol výherný. Muž vďaka nemu získal približne 250 000 eur.

Prvoaprílový žart?

Písal sa 1. apríl 2015 a Angela Maxwell mala so svojim manželom Richardom zvláštny rozhovor. Jej muž tvrdil, že práve vyhrala v lotérii 60 miliónov eur. Angela sa sucho zasmiala, na takéto prvoaprílové vtípky naozaj nemala čas. Keď sa však na oficiálnej stránke lotérie presvedčila, že Richard hovorí pravdu, ostala v nemom úžase.

Maxwellovci mali presne pripravený plán, ako naložia s výhrou. Rozhodli, že časť výhry, 10%, dajú na charitu a budú pomáhať tým, ktorí to potrebujú. Zbytok peňazí si nechali, no Angela sa bála toho, že by jej peniaze mohli zmeniť charakter. Zamestnala sa teda ako dobrovoľníčka v miestnom komunitnom centre, kde varila obedy chudobným.

Jedna výhra je málo

Dávid a Kathleen Longovci vyhrali neuveriteľnú sumu – viac ako jeden milión eur. Pár bol z výhry nadšený, no obaja mali pocit, že toto nie je koniec. A mali pravdu. O dva roky na to sa im podarilo vyhrať úplne rovnakú sumu. Šanca na takúto výhru bola pritom 1 : 283 000 000 000.

Vyskúšajte lotériu aj vy

Lotériu si môžete zahrať u nás na etipos.sk, kde na vás čaká poriadna dávka zábavy a skvelé výhry. Alebo využite mobilnú aplikáciu a podajte tiket priamo cez mobil. Na eTipos.sk nájdete tieto lotériové hry:

  • Loto
  • Loto 5 z 35
  • Euromilióny
  • Keno 10
  • Eurojackpot

Výhody online lotérie

  1. Pohodlie domova

Nielen kasínové hry a tipovanie, ale aj online lotérie sa postupne presunuli z kamenných pobočiek do online sveta. Niet sa čomu čudovať, hranie z domu je naozaj zážitok.

Tiket môžete uzatvoriť kdekoľvek, kľudne aj priamo z postele. Všetko čo potrebujete je mobil alebo počítač a prístup na internet. Okrem toho, nemusíte sa obmedzovať žiadnymi otváracími hodinami, tiket môžete podať kedykoľvek.

  1. Jednoduchosť a rýchlosť hry

Vypĺňanie tiketu na eTipos.sk je naozaj jednoduché a bez problémov ho zvládnu aj „lotérioví nováčikovia“. Po kliknutí na hru sa dostanete priamo do hracieho poľa, kde na vás čakajú tikety s hracími číslami. Vybrať si môžete akúkoľvek číselnú kombináciu alebo vsadiť na náhodný tip.

  1. Vysoké výhry vs. nízka cena

Výhry v online lotériách sú naozaj vysoké. Vo väčšine prípadoch sa Jackpot vyšplhá až na niekoľko miliónov eur. Vyhrať môžete aj v prípade, že netrafíte všetky čísla – aj sumy, ktoré môžete získať v ďalších poradiach rozhodne stoja za to.

Cena za jeden tiket na jedno stávkové obdobie je pritom naozaj nízka. Pohybuje sa v rozmedzí od 0,50 eura do 2 eur.

Najvyššie výhry od Tiposu:

  1. 11 002 674,93 € – LOTO – 2009
  2. 7 782 560,60 € – EUROMILIÓNY – 2011
  3. 7 159 091,75 € – EUROMILIÓNY – 2014
  4. 6 317 276,75 € – LOTO – 2012
  5. 5 356 435,70 € – LOTO – 2018
chcem podať lotériu