Už niekoľko dní máte výnimočnú možnosť získať 10 000 voľných otočení na vybranom výhernom prístroji. Táto špeciálna lovecká akcia na voľné spiny prebieha len 5 dní a už máme niekoľko výhier, ktoré by určite potešili každého hráča. Len za posledné dva dni sa celková suma 38 výhier najúspešnejších hráčov, ktorí sa zapojili, vyšplhala na vyše 60 000 €. Výhry ale nie sú všetko, hráči pokračujú v love a hrajú o 10 000 voľných spinov.

Táto bonusová akcia nie je len pre skúsených hráčov. Potvrdiť to môže nováčik, ktorý sa registroval na eTIPOS.sk len jeden deň pred začiatkom akcie. Jeho vklad do hry bol 10 € a už sa teší výhre 2 005 €.

Silné zbrane v tomto love použili aj ďalší dvaja hráči a získali výhry vo výške viac ako 7 000 €. Hráč registrovaný pod prezývkou predajca120 získal vďaka hre 88 Pearls za vklad v hodnote 30 € výhru 7 050 €. O niečo úspešnejší bol hráč efgro123, ktorý si spríjemnil čas obeda hrou Mirror Shield a s vkladom 20 € sa nielen zabavil, ale doplnil si svoju peňaženku o 7 550 €.

Okrem už získaných výhier bojujú všetci hráči o voľné spiny. Lov na 10 000 voľných spinov sa naozaj oplatí.

Nezabudnite, že do 18. novembra máte možnosť sa veľmi jednoducho zapojiť do lovu na voľné spiny! Stačí hrať na jednom z výherných prístrojoch od dodávateľa SYNOT GAMES v sekcii kasíno na eTIPOS.sk. Pre kvalifikovanie sa do turnaja je potrebné uskutočniť vklady na daných hrách vo výške aspoň100 € a ďalej už len zbierať body do rebríčka. Boduje sa podľa systému, kde za 1 € získaš 1 BOD. Až 101 hráčov s najvyšším počtom bodov získa voľné spiny.

Zapoj sa do lovu na voľné spiny tu.

chcem začať loviť

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk