Po ligovom maratóne a dvojtýždňovej prestávke pokračuje Liga majstrov. Osviežte si pamäť krátkym prehľadom blížiacich sa zápasov pre lepší výber vašich tipov. Európska klubová súťaž číslo 1 pokračuje 16 zápasmi 5., resp. 6. novembra v tradičných hracích časoch od 18:55 a 21:00. Kto je váš favorit v najkratších odvetách skupinovej fázy?

80% na Real Madrid aj Paríž SG v skupine A

Obaja favoriti si po víťazstve na pôde súperov pôjdu po povinné domáce víťazstvá. Zverenci Thomasa Tuchela aj Zinedina Zidana budú chcieť odčiniť ligové zaváhania cez víkend, preto sa ich víťazstvá považujú za tutovky. Ich výhra sa očakáva na viac ako 80%. Proti však budú súperi, ktorí majú šancu zabojovať o postup najmä proti 4-bodovému Realu Madrid. Galatasaray, ktorý cestuje na Santiago Bernabeu, si prináša ligovú výhru doma s Rizesporom a po domácej tesnej prehre s pusinkami Fatih Terim vie, že ide o dôležitý súboj ako zostať v kontakte o Európu aj na jar. Dobre naladení sú aj zverenci Philippeho Clementa, trénera FC Bruggy, ktorí aj napriek debaklu od PSG doma zvládli ligový súboj s Kortrijkom. Vedú s vysokým náskokom Jupiler League, preto najkratšia odveta v skupinovej fáze môže v Parku Princov priniesť diametrálne odlišný výsledok ako naposledy 0:5 v Belgicku. 

Oba zápasy favoritov v skupine A sú na programe v stredu 6. novembra 2019 od 21:00. Absencie na strane domácich tímov môžu takisto naštrbiť očakávaný jednoznačný priebeh. Paríž SG bude bez Neymara a Meuniera. Bielemu baletu bude veľmi pravdepodobne chýbať Bale, Nacho, Asensio, či Rodriguez. V drese Turkov je otázny štart Falcaa.

21:00 Paríž SG vs. Club Bruggy 1,16 – 7,50 – 14,60

Náš tip: Viac gólov padne v 1. polčase v kurze @2,85

21:00 Real Madrid CF vs. Galatasaray 1,20 – 6,60 – 12,70

Náš tip: Menej ako 3,5 gólu v zápase @1,76

Bayern v skupine B vysokým favoritom aj bez Nika Kovača

Jednoznačného lídra skupiny B čaká po trápení sa v nemeckom pohári a blamáži vo Frankfurte 1:5 zápas s Olympiakosom Pireus už bez trénera Nika Kovača. Podobný favorit na víťazstvo ako PSG, či Real v skupine A dočasne povedie Hans-Dieter Flick. Tímu bude 6.11. od 18:55 chýbať zranený Sule, Hernandez, či Arp. Zverencom Pedra Martinsa v Olympiakose Pireus bude chýbať senegalský obranca Cissé a otázny je aj štart skúsených hráčov Torosidisa a Valbuenu. Zápas v Grécku na Georgios Karaiskakis Stadium dopadol 3:2 v prospech Bavorov. Tí budú chcieť potvrdiť postup víťazstvom, aby mali viac priestoru pre vylepšenie pozícií v Bundeslige. Domáci zápas v Allianz Aréne by mal dopadnúť podľa predpokladov, aj napriek návratu alžírskeho útočníka v drese Grékov Yassine Benziu. 

Finalista posledného ročníka z Tottenhamu nastúpi 6.11. od 21:00 na horúcej srbskej pôde Štadióna Rajka Mitiča v Belehrade. Spurs neprežívajú dobré obdobie. Nahnuté to má Mauricio Pochettino najmä po výsledkoch v Premier League. Hosťom pre zranenie chýba Hugo Lloris a otázny je aj štart Harryho Kanea, či Jana Vertonghena. Aj preto je badať mierny pád na strane domácich, ktorí budú chcieť odvrátiť hanebnú prehru 0:5 spred 2 týždňov v Londýne. Vladanovi Milojevicovi hlásia povinné absencie Boakye a Jovičič.

18:55 Bayern Mníchov vs. Olympiakos 1,20 – 7,50 – 10,30

Náš tip: Výhra Bayernu Mníchov v hendikepe 0:2 v kurze @2,14

21:00 Crvena zvezda vs. Tottenham Hotspur 4,60 – 4,20 – 1,65

Náš tip: Výhra CZ Belehrad v stávke bez remízy v kurze @3,20

Priamy súboj o postup v skupine C v Záhrebe

V stredu od 21:00 je v Záhrebe pripravený zápas o postup zo skupiny C. Po remíze spred dvoch týždňov sú oba tímy naladené víťazstvami z ligových súťaží a aj napriek niektorým absenciám očakávame podobne vyrovnaný duel s miernou výhodou na strane domácich. Tomu zodpovedajú aj kurzy s klesajúcim trendom na Záhreb. Ako teda dopadne súboj trénerov Nenada Bjelicu a Luisa Castra?

Atalanta privíta na San Sire od 21:00 Manchester City. Súboj bezbodových Talianov a 9-bodových Citizens bude v znamení absencií. Nepredstaví sa vylúčený mladík Foden, Laporte, Rodri, Sane, Silva, aj Zinchenko.  Domácim chýba naopak chýba iba jeden hráč, no je to ostrostrelec Duvan Zapata. Podarí sa Bergamu uchmatnúť prvé body, aj napriek prehre 1:5 na Etihad Stadium. Kurz na výhru najväčšieho favorita Ligy majstrov v Miláne má mierne rastúci trend a pohybuje sa na úrovni @1,50 s úspešnosťou tipu 66%.

21:00 Dinamo Záhreb vs. Šachtar Doneck 2,25 – 3,50 – 3,00

Náš tip: Výhra Dinama Záhreb v kurze @2,25

21:00 Atalanta Bergamo vs. Manchester City 5,10 – 5,00 – 1,50

Náš tip: Menej ako 3,5 gólu v zápase v kurze @2,14

Potvrdí Atlético Madrid a Juventus víťazstvá v skupine D aj vonku?

Favoriti skupiny D sa v treťom kole dočkali plného bodového zásahu na domácich ihriskách. Atlético Madrid aj Juventus Turín sú na méte 7 bodov, čo môže znamenať pohodlnú situáciu k postupu. Juventus však čaká trojbodový Lokomotiv Moskva v stredu 6. novembra od 18:55 v RZD Aréne. Pri absencii Cuadrada, Chielliniho, či otáznych hráčoch ako Pjaca i Pjanič, je stará dáma favoritom v kurze @1,65. Určite si však pamätáte na dramatický vzájomný súboj oboch tímov v Turíne. Aj Yury Semin nemôže počítať s hráčmi ako Farfan, Smolov, či Djordjevič. Preto skôr veríme výhre starej dámy a zverencom Maurizia Sarriho na čele s Ronaldom. 

Od 21:00 sa Los Colchoneros predstavia v Nemecku na pôde Leverkusenu. Diego Simeone prichádza do BayArény ambiciózne, aj keď bez podpory hráčov ako Joao Felix, Savič, Gimenez, či Vrsaljko. Preto vidíme pokles kurzov na domáci tím, ktorý zdolal Atlético Madrid v Lige majstrov pred domácimi divákmi 4 roky dozadu 1:0. Veríme, že v stredu by si hráči Leverkusenu a zverenci Petra Bosza mohli toto obdobie pripomenúť a pripísať si tak prvé body do skupiny D.

18:55 Lokomotiv Moskva vs. Juventus Turín 5,20 – 3,95 – 1,62

Náš tip: Víťazstvo Juventusu v hendikepe 1:0 v kurze @2,55  

21:00 Bayer Leverkusen vs. Atlético Madrid 2,75 – 3,20 – 2,60 

Náš tip: Výhra Leverkusenu v kurze @2,75

Bude pokračovať 5-gólové divadlo na Anfield a v Neapole v skupine E?

Odveta Liverpoolu a Genku na Anfield bude poznačená aj slovenskou stopou. Okrem Patrika Hrošovského v drese KRC Genk povedie duel ako hlavný rozhodca Slovák Ivan Kružliak. Jednoznačným favoritom sú hráči The Reds. Jurgen Klopp však kvôli nahustenému termínu zápasov takmer určite siahne po alternatívnej zostave. Aj jej sila je však obrovská, čo dokázala v súboji Carabao Cupu proti Arsenalu. Pravdepodobne by sme nemali byť svedkami 5 gólov ako v súboji spred dvoch týždňov pri výsledku 1:4 v prospech LFC. V utorok 5. novembra od 21:00 bude najväčším favoritom 4. kola skupinovej fázy úradujúci víťaz Ligy majstrov v kurze @1,08 v eTIPOS.sk aj bez Xherdana Shaqiriho.

V rovnakom čase čaká SSC Neapol doma náročný zápas s RB Salzburg. Tím Jesseho Maarscha je príjemným prekvapením skupiny E a so skóre 11:9 má napriek vzájomnej prehre s Partenopei stále šancu atakovať postup. Po dvoch týždňoch nás opäť čaká atraktívny futbal na Stadio San Paolo v Neapole. Predpokladáme, že Carlo Ancelotti nebude mať v pláne bezgólovú remízu, a že sa dočkáme ďalších kúskov od Halanda, či Hwanga v drese hostí alebo Milika, Insigneho, či Mertensa za SSC. 5-gólová nádielka ako naposledy sa však bude opakovať ťažšie.

21:00 Liverpool FC vs. KRC Genk 1,08 – 12,00 – 23,00

Náš tip: Menej ako 3,5 gólu v zápase v kurze @2,14

21:00 SSC Neapol vs. RB Salzburg 1,90 – 4,00 – 3,60

Náš tip: Menej ako 3,5 gólu v zápase v kurze @1,97     

Slávia Praha na Camp Nou s FC Barcelona v skupine F

Luis Suarez a David Hovorka si v zápase skupiny F kvôli zraneniu nepripíšu súťažné minúty. Od 18:55 hostí slávna FC Barcelona atraktívne hrajúcu Sláviu Praha. Po výbuchu v Levante budú chcieť zverenci Ernesta Valverdeho zapôsobiť na divákov a hlavne zaistiť si 3 body pred náročným dvojzápasom v Miláne a doma s Dortmundom. Všetci sme zvedaví, či sa Slávistom podarí zopakovať tak úchvatné divadlo ako na Sinobo Stadium pri nešťastnej prehre 1:2. 

Nerazzurri cestujú do Dortmundu, kde ich v utorok 5. novembra od 21:00 čaká druhý diel dôležitého súboja o postup z náročnej skupiny F. Po výhre 2:0 doma má tím Milana Škriniara ešte jednu prekážku pred sebou. Víťazstvo ktoréhokoľvek z tímov výrazne posilní šance na postup. Oba tímy sú z domácich súťaží naladené pozitívne a fanúšikov futbalu čaká parádny duel. Miernym favoritom sú ofenzívne ladení žltočierni. V Signal Iduna Parku tipujeme remízový vývoj s voľbou stávky bez remízy na hostí.

18:55 FC Barcelona vs. Slávia Praha 1,20 – 7,00 – 13,10

Náš tip:  V zápase bude penalta v kurze @3,15

21:00 Borussia Dortmund vs. Inter Miláno 2,00 – 3,60 – 3,65

RB Lipsko miernym favoritom proti Zenitu v skupine G

V utorok od 18:55 je tím Juliana Nagelsmanna miernym kurzovým favoritom proti domácemu hostiteľovi v skupine G Zenitu Petrohrad. Za 2 týždne sa situácia s tímom RB zmenila. Lipsko po domácom víťazstve s tímom Róberta Maka valcuje svojich súperov aj v Bundeslige.  Je síce iba tretie, no posledným víťazstvom 8:0 s Mainzom vzbudzuje rešpekt aj v najbližšom kole Ligy majstrov. Otázny je štart viacerých hráčov na oboch stranách. Domácim hráčom Petrohradu chýba Malcolm a Mammana, hosťom Schick, Konate, Adams, Wolf, či Orban. Obrovským pozitívom je návrat Tima Wernera, autora hetriku s Mainzom. Hráči pod vedením Sergeya Semaka a líder ruskej Premier League si počína tiež famózne. Malcolma dokonale nahrádza útočné duo Azmoun – Dzyuba. Dzyubov štart je však otázny, preto by sme sa v odvetnom zápase skôr priklonili na hosťujúci tím.

Benfica má od 21:00 šancu zopakovať domáci triumf s Lyonom vo veľmi vyrovnanej skupine G. Zápas nemal ďaleko k remíze ani pred 2 týždňami a aj preto očakávame podobný priebeh vo Francúzsku. Olympique je však miernym favoritom v kurze @2,00. Tím Rudiho Garciu aj Bruna Lageho sa na dôležtý zápas Ligy majstrov naladili víkendovým ligovým víťazstvom. Bude Memphis Depay v drese Lyonu rozhodujúci element zápasu?

18:55 Zenit St. Petersburg vs. RB Lipsko 2,75 – 3,55 – 2,45

Náš tip: Výhra RB Lipsko v kurze @2,45

21:00 Olympique Lyon vs. Benfica Lisabon 2,00 – 3,65 – 3,60

Náš tip: Remíza v kurze @3,65

Odveta Chelsea s Ajaxom v skupine H

Jeden zo šlágrov čaká fanúšikov Ligy majstrov na Stamford Bridge v utorok 5. novembra od 21:00. Vo výbornej forme hrajúca Chelsea, ktorá sa naštartovala aj víťazstvom v Amsterdame môže po 2 zápasoch vonku spraviť rozhodujúci krok pre postup. Podarí sa Abrahamovi, či Pulišičovi rovnaký scenár ako v amsterdamskej Johan Cruijff Arene? Semifinalista posledného ročníka a 6-bodový tím skupiny H pod vedením Erika ten Haga prichádza do Londýna s impozantným skóre 6:1 a chuťou vrátiť sa na čelo tabuľky skupiny H aj napriek domácej prehre. Na to by Ajaxu postačovala aj remíza.

Od 21:00 na Mestalla vo Valencii očakávame remízový priebeh ako pred 2 týždňami na Stade Pierre-Mauroy v Lille. Hostia po prvom bode zacítia poslednú šancu atakovať postup. To môže byť voda na mlyn pre domácu Valenciu, ktorú však sužujú zranenia a otázniky hráčov, či absencia Mouctara Diakhabyho kvôli vylúčeniu v Lille. Albert Celades si ako kouč domácich určite želá víťazstvo, no spokojný bude aj s bodom.

21:00 Chelsea FC vs. Ajax Amsterdam 1,90 – 3,80 – 3,80 

Náš tip: Víťazstvo Chelsea FC v kurze @1,90

21:00 Valencia CF vs. LOSC Lille 1,90 – 3,50 – 4,20

Náš tip: Remíza v kurze @3,50

Tipy a kompletný program 4. kola skupinovej fázy Ligy majstrov 2019/2020

Utorok – 5.11.2019

Skupina E

21:00 Liverpool FC vs. KRC Genk 1,08 – 12,00 – 23,00

Náš tip: Menej ako 3,5 gólu v zápase v kurze @2,14

21:00 SSC Neapol vs. RB Salzburg 1,90 – 4,00 – 3,60

Náš tip: Menej ako 3,5 gólu v zápase v kurze @1,97     

Skupina F

18:55 FC Barcelona vs. Slávia Praha 1,20 – 7,00 – 13,10

Náš tip:  V zápase bude penalta v kurze @3,15

21:00 Borussia Dortmund vs. Inter Miláno 2,00 – 3,60 – 3,65

Náš tip: Víťazstvo Interu Miláno v stávke bez remízy v kurze @2,46

Skupina G

18:55 Zenit St. Petersburg vs. RB Lipsko 2,75 – 3,55 – 2,45

Náš tip: Výhra RB Lipsko v kurze @2,45

21:00 Olympique Lyon vs. Benfica Lisabon 2,00 – 3,65 – 3,60

Náš tip: Remíza v kurze @3,65

Skupina H

21:00 Chelsea FC vs. Ajax Amsterdam 1,90 – 3,80 – 3,80 

Náš tip: Víťazstvo Chelsea FC v kurze @1,90

21:00 Valencia CF vs. LOSC Lille 1,90 – 3,50 – 4,20

Náš tip: Remíza v kurze @3,50

Streda 6.11.2019

Skupina A

21:00 Paríž SG vs. Club Bruggy 1,16 – 7,50 – 14,60

Náš tip: Viac gólov padne v 1. polčase v kurze @2,85

21:00 Real Madrid CF vs. Galatasaray 1,20 – 6,60 – 12,70

Náš tip: Menej ako 3,5 gólu v zápase @1,76

Skupina B

18:55 Bayern Mníchov vs. Olympiakos 1,20 – 7,50 – 10,30

Náš tip: Výhra Bayernu Mníchov v hendikepe 0:2 v kurze @2,14

21:00 Crvena zvezda vs. Tottenham Hotspur 4,60 – 4,20 – 1,65

Náš tip: Výhra CZ Belehrad v stávke bez remízy v kurze @3,20

Skupina C

21:00 Dinamo Záhreb vs. Šachtar Doneck 2,25 – 3,50 – 3,00

Náš tip: Výhra Dinama Záhreb v kurze @2,25

21:00 Atalanta Bergamo vs. Manchester City 5,10 – 5,00 – 1,50

Náš tip: Menej ako 3,5 gólu v zápase v kurze @2,14

Skupina D

18:55 Lokomotiv Moskva vs. Juventus Turín 5,20 – 3,95 – 1,62

Náš tip: Víťazstvo Juventusu v hendikepe 1:0 v kurze @2,55  

21:00 Bayer Leverkusen vs. Atlético Madrid 2,75 – 3,20 – 2,60 

Náš tip: Výhra Leverkusenu v kurze @2,75

CHCEM TIPOVAŤ