Ten adrenalín, keď sledujete zápas a dúfate, že sa skončí presne tak ako ste predpokladali, je na nezaplatenie. Tipovanie kurzových stávok má svoje plusy, ale aj mínusy. Častokrát hrá hlavnú úlohu nielen kondícia a stratégia hráčov, ale samotné šťastie. Ponúkame vám však pár tipov ako svoje šance na výhru o niečo zvýšiť.

1. Určite si svoje hranice

Stávkovanie vie človeka naozaj pohltiť. Avšak, aby vás nepoložilo na kolená, je potrebné si triezvo zhodnotiť svoju finančnú situáciu a stanoviť si hranice. Nikdy nevsaďte toľko, koľko nemôžete prehrať. Sledujte svoje konto a stávkujte zodpovedne.

2. Menej je niekedy viac

Nepodľahnite vidine vysokej výhry ak vsadíte na veľké množstvo zápasov. Radšej sa riaďte pravidlom, že menej zápasov za vyššiu sumu má väčšiu šancu než veľa zápasov za minimálny vklad.

3. Spoliehajte sa na svoje znalosti a vedomosti, nie na kurz

Kurz býva jedným z hlavným kritérií stávky. Avšak nerobte chybu a spoliehajte sa viac na svoje znalosti o daných mužstvách. Berte do úvahy všetky informácie, ktoré máte k dispozícii a skúste si vybrať najprv zápas a až potom sa sústreďte na kurz.

4. Berte do úvahy rôzne okolnosti

Zápas môže na prvý pohľad vyzerať ako jasná výhra, ale vyskytnúť sa môže všeličo. Skúste sa zamyslieť aké všetky faktory ovplyvňujú výsledok stretnutia a podľa toho zvoliť aj svoju stratégiu. Na začiatok si zodpovedzte pár otázok: Bude šetriť tréner svoje hviezdy na iný zápas? Hrajú doma alebo vonku? Ako ovplyvní toto prostredie hráčov? Je to dôležitý alebo menej dôležitý zápas? A mnoho ďalších.

5. Vyskúšajte viac ako jedného favorita

Dôvodov prečo podporujete svojho jediné favorita je určite veľa, ale skúste svoje šťastie aj s niekým iným. Opakovať svoju stávku a čakať pokiaľ ten váš „kôň“ vyhrá je celkom riskantné. Využívajú ho predovšetkým tí, ktorí nemajú problém staviť čo raz viac peňazí. Pre tých ostatných odporúčame vyskúšať tipovanie s malým úvodným vkladom a na 2 až 4 zápasy po sebe, nie viac.

6. Majte prehľad o aktuálnej kondícii mužstiev

Predtým ako si vyberiete zápas a konkrétne mužstvo, majte prehľad nielen o ich kondícii, ale aj o kondícii súpera. Sledujte ich pôsobenie v danej lige, pozorujte zranenia hráčov a ich výkony, ale aj stratégiu samotného trénera. Tipujte iba v ligách, o ktorých máte jednoducho prehľad.

7. Využite výhody eTIPOS.sk

Novoregistrovaní tipujúci môžu využiť Stávku bez rizika. Kedy tipujúcemu pri neúspešnom tipe vrátime vklad až do výšky 50 €. Druhou možnosťou ako zvýšiť svoje výhry je zapojiť sa do Vianočnej jazdy, kde medzi tipujúcich rozdelíme až 20 000 €.

chcem podať tiket