Na rulete toho vraj nie je veľmi čo vymýšľať. Tak čím je teda unikátna Roulette Diamonds od spoločnosti EASIT? Za nás je to jej komplexnosť a univerzálnosť, ktorými táto ruleta vyniká v konkurencii rozmanitých verzií populárnej stolovej hry v každom dobrom online kasíne. Presvedčte sa sami v kasínovej sekcii na eTIPOS.sk.

Roulette Diamonds dopraje pôžitok vašim zmyslom

Dominantným prvkom hracej obrazovky je vizuálne skvele spracované 3D ruletové koleso. Jeho umiestnením v strede hornej časti obrazovky, autori hráča dokonale vtiahnu do sveta adrenalínu a zábavy. Aby bol pôžitok z hry ešte väčší, môžete si v ľubovoľnej kombinácii voliť až 3 zvukové úrovne. Vďaka tomu sa budete cítiť ako v živom kasíne, a keď sa pri vyhodnotení jednotlivých kôl ozve hlas krupiéra v dvoch voliteľných jazykoch váš pocit sa ešte umocní. Atraktívne pôsobí aj 5 možností na farebnú zmenu hracieho stola, full-screen mód, či voľba hlasitosti v hre.

Rozmanitosť a komplexnosť pri hraní Roulette Diamonds

Niet pochýb, že práve Roulette Diamond ašpiruje na vlajkovú loď online ruletových hier spoločnosti EASIT. Už Roulette Platinum ukázala, že jej hrateľnosť je na vysokej úrovni. Tu si však príde na svoje nielen nováčik, ale aj skúsený hráč kasínovej klasiky. Na hracej obrazovke pod kolesom nechýba tradičné pole s 37 políčkami vrátane 0. Presne tak ako v každom type európskej rulety. K dispozícii je aj obľúbený racetrack, v ktorom sú všetky čísla zobrazené na plátne presne v takom poradí ako nasledujú na kolese. Môžete tak jednoduchšie vnímať pozíciu čísel pri stávkach na 3 typy susedov (Voisins, Tiers, Orphelins).

Chcem hrať Roulette Diamonds

Náročný hráč však stále čaká čosi naviac. A Roulette Diamonds mu jeho želania rada vyplní. Ide o prototype ruletovej komplexnosti. V ľavom dolnom rohu stačí aktivovať Expert mode a s ním získate až 17 kombinácií špeciálnych typov stávok ako Red Splits, Black Splits, Finale en Plein, či Orphelin Plein.

Pomocou tlačidla Favourites si môžete ukladať obľúbené kombinácie stávok. Aj to prospieva k veľmi dobrej hrateľnosti. Rozmanitosti Roulette Diamonds pridáva aj pôsobivo riešená štatistika posledných padnutých čísel aj s vizuálnym vylepšovákom po kliknutí na ikonku s grafom v ľavom hornom rohu hracej obrazovky.

Nečakajte, hor sa do hry. Prajeme vám veľa zábavy s kasínom eTIPOS.sk

3 dôvody prečo si zahrať Roulette Diamonds

Automat plný luxusu
20 freespinov v bonusovej hre
Netradične, no šikovne riešená štatistika posledných čísel
chcem hrať Roulette Diamonds