Challenge days nie sú len obyčajnou naháňačkou za voľnými spinmi v kasíne eTIPOS.sk. Sú to predovšetkým dni, ktoré majú hráčom priniesť výnimočné výhry. Tak sa poďme spolu pozrieť, na to, ako sa hráčom počas posledných dní našej promoakcie darilo.

O hráčovi s nickom efgro123 sme už písali, keď si cez víkend okrem získania voľných spinov počas Challenge days prilepšil o viac ako 28 000 €. Pamätáte si, na ktorom automate sa mu najviac darilo? Bol to obľúbený Mirror Shield. Posmelený víkendovým ťažením, roztočil valce tohto automatu na svojom mobile znova aj v utorok ráno. Minútku pred ôsmou hodinou mu otočenie valcami za 40 € vynieslo krásnu výhru 5 680 €. Tento hráč však nepatrí k tým, ktorí by sa zľakli a brali radšej vrabca v hrsti. A tak o ďalšiu hodinu už roztáčal valce ďalšieho slotu – Lucky Elements s priam šialenými 100 eurovými stávkami. A oplatilo sa, holub na streche mu neunikol! Päť symbolov vody, až na ôsmych výherných líniách, mu vynieslo najvyššiu výhru úvodu týždňa – 16 000 €. Risk bol v tomto prípade ziskom.

Prečo majú hráči radi automaty od SYNOT Games ?

Online automaty od SYNOT Games ako napríklad Lucky Elements, Mirror Shield, Fruit Awards či Book of Secrets majú skvelú grafiku, príjemný zvukový doprovod a hlavne perfektnú hrateľnosť. Nájdete medzi nimi rýchle jednoduché ovocné sloty, ale aj hry s rôznymi bonusovými prvkami. A čo je dôležité, sú výborne vyvážené a ponúkajú hráčom skvelé výhry. Pravidelne sa tak umiestňujú nielen v našom rebríčku najobľúbenejších hier, ale i medzi hrami s najkrajšími výhrami týždňa.

Ale späť k výhram, v úvode týždňa sa totiž darilo aj ďalším hráčom. Už v pondelok si hráč mmarthy vytočil na svojom počítači v hre Hunter’s Spirit výhru 4 280 € pri 10 € stávke. Ďalším hráčom sa zadarilo pri hre na mobiloch: Hráč EMP2401 si vytočil 3 136 € pri stávke 8 € v hre Mirror Shield. V rovnakej hre zabodovala aj zaneta45 s výhrou 2 194,50 € pri stávke 7 €, a torro8338 vyhral 1 070 €, pri otočení v hre Book of Secrets len za 2 €.

A bolo aj mnoho ďalších s výhrami pod 1000 € hranicou. Automatové hry na eTIPOS.sk totiž hráčom neposkytujú len skvelú zábavu, ale doprajú im aj krásne výhry. Len im treba ísť naproti. Ak k tomu pridáme ešte možnosť získať voľné pretočenia či iné benefity počas promoakcií typu Challenge days, je eTIPOS.sk to pravé miesto pre vašu zábavu.

O čom Challenge days boli?

Počas CHALLENGE DAYS od 20. 11. do 27. 11. 2019 ste mali možnosť získať 190 voľných spinov na vašu hru, stačilo iba hrať. Ak ľutujete, že ste sa nestihli zapojiť, nezúfajte. Ďalšia akcia sa chystá už o niekoľko dní, takže sledujte naše novinky, lebo nasledujúca akcia bude na bonusy ešte oveľa štedrejšia!