Máte s online hracími automatmi malé skúsenosti alebo dokonca žiadne? Potom práve slot Thunder Reels by mohol byť pre vás ideálnym odrazovým mostíkom na to, aby ste pochopili a osvojili si logiku a fungovanie výherných prístrojov.

O čom online automat Thunder Reels je?

Thunder Reels je produktom spoločnosti PLAYSON a už pri prvom pohľade naň je nad slnko jasné, pre koho ho vývojári „skonštruovali“. Je zostavený z 3 valcov, 3 riadkov a obsahuje iba 5 výherných línii. Podľa nášho názoru skutočne ideálna kombinácia pre tých, ktorí s hraním iba začínajú. Navyše slot oplýva jednoduchou grafikou bez zbytočných animácii, ktoré by nováčikom mohli veľmi rýchlo a ľahko popliesť hlavu. Okrem toho sa na valcoch točia klasické symboly ovocia, BAR-ov a Sedmičiek, teda presne tie symboly, ktoré sú súčasťou valcov už od prvopočiatkov automatov.

Bonusy v online automate Thunder Reels

Dôležitý faktor, ktorý vždy zaujíma hráčov s bohatými skúsenosťami sú bonusy. Na automate Thunder Reels nenájdete ani jeden bonus. Áno, čítate správne. Chýba divoký symbol, Scatter, freespiny, re-spiny, multiplikátor výhier, skrátka všetko, čo by mohlo vašu výhru nejakým spôsobom navýšiť. Našťastie predsa len jedna situácia výhru zdvojnásobiť môže. Dvojnásobok výhry získate vtedy, ak na všetkých 9 pozíciách vytočíte rovnaký symbol. Uvedieme príklad. Najvyššiu hodnotu na valcoch má symbol sedmičky. 3x sedmička znamená 150-násobok stávky. Pokiaľ by ste ju vytočili na všetkých pozíciách, vašou výhrou bude až 300-násobok výhry, čo už znie naozaj lákavo.

chcem hrať thunder reels

Ako sme už spomenuli, slot Thunder Reels neobsahuje nič špeciálne, a na základe tohto si dovolíme tvrdiť, že skúsenejší hráči sa pri ňom budú nudiť. Naopak, tí menej zdatní ho určite ocenia. Skúste a dáte nám za pravdu.

3 dôvody prečo si zahrať Thunder Reels

Prehľadnosť
Ideálny pre nováčikov
Bez komplikovaných bonusov
chcem hrať thunder reels