Veríme, že ste si počas Vianoc naozaj oddýchli a strávili čas s tými, na ktorých vám záleží a ktorí sú vášmu srdcu blízki. Bola by však veľká škoda, ak by ste si počas voľných dní, nedopriali aj trocha odpočinku pri činnostiach, ktoré máte radi, a ktoré vám spríjemnia čas, keď budete mať chvíľu iba pre seba.

Práve vtedy vám možno príde vhod náš dnešný výber hier, ktoré vám odporúčame zahrať si, kým budete čakať na silvestrovskú zábavu a privítate nový rok 2020. Vybrali sme, dá sa povedať, hru z každého možného rožku, aby si mohol svoj obľúbený žáner vychutnať úplne každý. Tak poďme na to.

Hot Africa

Vianoce sú, najmä v posledných rokoch, v našich zemepisných šírkach skôr na blate, bež na ľade. Ak vám je však aj tak zima, môžete si ísť s online automatom Hot Africa prehriať kosti do nádhernej africkej divočiny.

Po savanách sa tu preháňajú nádherné zvieratá a dopĺňa ich dvojica hráčmi milovaných bonusov. Wild symbol, symbolizovaný maskou tradičného afrického kmeňa, ktorý vytvorí výhernú líniu aj tam, kde by to inak nebolo možné a samozrejme Scatter symbol. Scatter v podobe mýtického a krásneho Kilimandžára vás pri troch zobrazeniach na valcoch, vezme na dobrodružnú cestu 10 freespinmi. Aký príbeh na tejto ceste napíšete, už je na vás.

Mirror Shield

Kde bolo, tam bolo, za 7 horami a jedným lamanšským kanálom, žil (ale možno aj nie) kedysi dávno udatný kráľ Artuš. Bol statočný, múdry, a okolo neho, za okrúhlym stolom, sedeli jeho nemenej legendárni priatelia. Bola by veľká škoda, ak by Artuš, jeho Avalon a samozrejme bájny Excalibur chýbali vo svet online automatov.

Vďaka online automatu Mirror Shield nechýbajú, a ak máte Artušovskú legendu radi, toto je virtuálny stroj pre vás. Dobrý pocit z hrania ešte viac podtrhnú krásna kreslená grafika a dobová hudba. Nechýbajú ani bonusy, hoci iba Wild a Scatter symbol. Fungujú podobne, ako v automate Hot Africa. Nie je to síce nič originálne, ale k dobrej zábave to viac ako bohato stačí.

CHcem si Zahrať výherné prístroje

Wild Warp

Či už máte návštevu deviateho dielu Hviezdnych vojen za sebou alebo ešte len dúfate, že to temná strana nakoniec celé otočí vo svoj prospech, vašu Sci-Fi vášeň by mohol potešiť online automat Wild Warp.

O autorských právach na jednu veľmi, veľmi vzdialenú galaxiu síce vývojári online slotov môžu iba snívať, ale aj táto vesmírna odysea vás bude baviť. Vojnovými krížnikmi, ktoré brázdia súhvezdia sa to tu totiž len tak hemží. Okrem dokonalej atmosféry chceme upozorniť aj na bonusy. Wild symbol plní zároveň aj funkciu Scatteru. Znamená to, že okrem funkcie klasického žolíka, ho stačí vytočiť na valcoch trikrát, aby sa spustili voľné pretočenia. V nich si najprv automat určí jeden expandujúci Wild Symbol a následne začína poriadna zábava, ktorá dokáže významne navýšiť stav vášho konta. Keď prvý raz začnú na hracej ploche pribúdať rovnaké symboly expandujúceho divokého symbolu, pochopíte o čom hovoríme.

Lucky Pot

Šťastiu vraj treba ísť naproti, čo sa ľahko povie, ale ťažšie vykoná, lebo skratku k nemu ešte nikto neobjavil. Podľa írskej mytológie však treba nasledovať dúhu, na jej konci by mal byť kotlík plný zlatých mincí a veselý škriatok – leprikon, ktorý kotlík stráži.

V online automate Lucky Pot je práve zelený piadimužík hlavným hrdinom a vašim cieľom je vytriasť z neho čo najviac dukátov. Dúhy je v tomto slote dosť, kotlíkov sa tu na valcoch točí tiež neúrekom, už to teda bude len o tom šťastí.

Možno vás prekvapí, že v tomto automate nenájdete ani Wild ani Scatter symboly. Čiastočne ich nahrádza Mystery symbol – už spomínaný kotlík. Ten funguje ako multiplikátor výhier. Odmenu vám zabezpečí už vytočenie trojice mystery symbolov, vtedy sa vaša stávka náhodne vynásobí 1 až 64 násobkom. Oveľa lepšie to však môže byť so 4 kotlíkmi tam je totiž rozsah násobenia 4 až 128 násobok stávky. Škoda len, že výšku násobku nijak neovplyvníte.

Chcem hrať

Gold Mine

Hoci sa cez sviatky nepracuje, nalámať si trochu zlata do vedierka, asi nie je činnosť, kvôli ktorej by ktokoľvek z nás neobetoval trošku svojej sviatočnej pohody. Preto, ak sa vám v dennom rozvrhu objedania sa šalátom, rybou a koláčmi objaví nejaká malá časová medzierka, môžete ju zaplniť hraním online žrebu Gold Mine.

Ten je totiž, ako to už asi z názvu vyplýva, o ťažení zlata. Ale nemusíte sa báť, nenarobíte sa ani trošičku, stačí pár kliknutí a žreb máte kúpený aj zotretý. Všetko je rýchle a maximálne jednoduché. A ešte jednu výhodu hranie tohto žrebu má, úžasnú ústrednú melódiu. Pustite si ju, aby nebudete ju vedieť dostať z hlavy.

Dúfame, že čas voľna a oddychu strávite tak, ako ste si naplánovali a príjemné ničnerobenie vám nepokazí žiaden rušivý element. A pokiaľ budete mať chuť na zábavu, online herňa eTIPOS.sk je pripravená ponúknuť vám originálne dobrodružstvá zo sveta fantázie a úžasných výhier.

Chcem skúsiť zotrieť žreby