Posledný predvianočný týždeň udrel v plnej sile a sviatočný zhon je priam hmatateľný. Pokiaľ si budete chcieť od všetkého trocha oddýchnuť, v online herni eTIPOS.sk ste vždy vítaný. Hneď od pondelka vás u nás čakajú parádne možnosti, ako sa môžete zabaviť.

Vianočná jazda je v cieľovej rovinke

Už len do nedele 22. decembra je potrebné vytrvať a hrať o podiel na 10 000 € bonuse v 2. kole Vianočnej jazdy. Bonusová suma rastie zo dňa na deň, vypadnúť z možnosti získať tento bonus by už bola veľká škoda. Stačí pokračovať každý deň a podať aspoň jeden sólo alebo kumulovaný tiket s výškou kurzu 1,25 a minimálnou výškou vkladu 10 €. Vôbec pritom nezáleží na tom, či sú tikety výherné alebo nevýherné

Merry Spinning Days

Pre tých, ktorí dávajú prednosť online slotom, sme pripravili akciu „Merry Spinning Days“. Ak vás bavili veľmi úspešné novembrové Challenge Days, budete spokojní aj teraz. Od utorka 17.12. do nedele 22.12. totiž budeme opäť odmeňovať vaše spiny na vybraných online automatoch. Keď stávky vo vybraných automatoch prekročia 100 €, automatický vám pripíšeme na konto 5 €. Poteší, však?

Jackpoty utešene rastú

Pred Vianocami nekysne len cesto na sladké dobroty, ale aj jackpoty v našich lotériách. Bola by škoda, keby ste nepokúšali šťastie a nesnažili sa o to, aby sa šťavnaté sumičky presunuli na váš účet. Utorkové Euromilióny lákajú na jackpot 8 686 229,90 €. Za to sa už pár darčekov kúpiť dá.

Ak by to však nevyšlo, stále je tu streda a žrebovanie lotérie LOTO, kde sa hrá o 4 684 765,10 €. Pri tipovaní, nezabudnite ani na doplnkovú hru JOKER, je v nej krásnych 276 964,35 €. Tikety si ako vždy môžete podať aj online na www.etipos.sk, držíme vám palce, nech sú vaše Vianoce nielen šťastné a veselé, ale aj poriadne štedré!