Panenská krajina v lone matky prírody, blížiaca sa noc, vôkol žiadna živá duša a v pozadí zavýjanie svorky hladných vlkov. Viete si to predstaviť? Tiež vám behá mráz po chrbte? V podobnej situácii by sa nechcel ocitnúť určite nikto z nás. Filmov a kníh, kde sa príbehy točia okolo zuby ceriacich vlkov je neúrekom.

O čom online automat Untamed Wolf Pack je?

O čarokrásnom kúsku prírody, ktorý je výsostným teritóriom svorky vlkov. Nádherné scenérie sú zasadené do prepracovanej grafiky a v kombinácii s kvalitným hudobným podmazom vytvára tento online slot jedinečnú a vzrušujúcu atmosféru, pri ktorej dáte nude definitívne „zbohom“.

Bonusy v online automate Untamed Wolf Pack

Je ich tu toľko, že sami nevieme, kde začať. Prvými sú Wild symboly. Okrem toho, že suplujú chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii, ich aj postupne zbierate. Štyri tieto nazbierané symboly zmenia príslušný valec na divoký a divokým ostáva počas ďalších štyroch pretočení. Vlčie oko je Scatter symbolom. Minimálne tri Scatter symboly kdekoľvek na valcoch aktivujú bonusovú hru s 10 voľnými pretočeniami. Čo je úžasné, po každom jednom freespine sa na valec pridá jeden Wild symbol, vďaka čomu sa môžete veľmi ľahko dopracovať k zisku veľkých výhier. Špecifikom tohto slotu je, že ak by ste vytočili dva Scatter symboly a tretí by vytŕčal zhora alebo zdola, teda bol by viditeľný nad alebo pod riadkami, zošuchne sa na valci, aby sa aktivovala hra s freespinmi. Pokiaľ sa vám z tejto štedrej bonusovej ponuky netočí hlava, vedzte, že každú jednu výhru môžete dokonca ešte niekoľkokrát zdvojnásobiť. Slúži na to stará známa funkcia Gamble (Risk).

chcem hrať Untamed Wolf Pack

Množstvo bonusov by automaticky malo znamenať množstvo výhier. Nuž, netreba otáľať a online automat Untamed Wolf Pack rýchlo vyskúšať. Len opatrne, pretože určite veľmi dobre viete, že vlci majú vycibrené všetky zmysly. Zaváhanie by vás mohlo vyjsť veľmi draho. Držíme palce!

3 dôvody prečo si zahrať Untamed Wolf Pack

243 ciest k výhre
Wild a Scatter symbol
Voľné pretočenia
chcem hrať Untamed Wolf Pack