Myslíte si, že ste už z mikulášskych darčekov vyrástli? V eTIPOS.sk kasíne vás rýchlo vyvedieme z omylu. U nás totiž Mikuláš rozdáva radosť všetkým registrovaným hráčom. Aj tým, čo by si inak našli v topánke iba uhlíky. Poteší tých, ktorým sa pri hre darilo, ale výslužku nabalí aj pre tých, na ktorých sa tentokrát šťastie neusmievalo tak, ako by si želali.

Počas Mikulášskeho obdobia sme totiž na www.etipos.sk spustili skvelú akciu. Od 4. 12. do 6. 12. 2019 budeme rozdávať Cashback a priamo na Mikuláša, teda 6.12. 2019, aj Výherný bonus. Takže by v tom museli byť všetci čerti, aby ste si aj vy nejaký ten bonus u nás nepripísali.

Výherný bonus

Mikuláš má byť spravodlivý a víťazi si predsa tiež zaslúžia odmenu. Priamo v piatok, na Mikuláša, preto budeme dávať Výherný bonus. Ten funguje veľmi podobne ako Cashback, akurát dostanete navyše 10 % z vašej kladnej hernej bilancie za tento deň. Znamená to, že ak vyhráte 300 € a viac, získate výherný bonus. Jeho maximálna výška je taktiež 300 €.

Cashback

Ako sme už napísali, od stredy až do piatka budeme kompenzovať všetkých, ktorí budú mať negatívnu hernú bilanciu vyššiu ako 200 €. V tom prípade totiž majú nárok na 10 % Cashback práve z výšky tejto bilancie. Maximálna hodnota Cashbacku je 300 €.

Takže si to spočítajme. 300 € Cashback + 300 € Výherný bonus. Slušná ponuka, no nie?

Čo musíte urobiť, aby ste získali odmeny? Ako obvykle, stačí len hrať. Ale pozor, obe akcie sa vzťahujú len na online hracie automaty, pre ruletu, blackjack a ostatné stolové či kartové hry si niečo pripravíme nabudúce.

Takže, nech sa valce dobre krútia, anjeli stoja pri vás a čerti nech sa berú kade ľahšie. Mikuláš rozdávaj!

chcem hrať

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk