Minulý týždeň sa niesol v duchu Vianoc, počas ktorých boli naše hry na dva dni pozastavené. Veríme, že ste si oddýchli a bolo to vidieť aj na vašich výhrach.

Výhry v kasíne nesklamali

Na povianočné výpredaje si prilepšili najviac hneď traja hráči, ktorý sa držali vernosti k jednej hre. Hráčovi Pietro1976 sa stal „osudným“ výherný automat Burning Desire, kde v piatok počas pol hodiny vytočil takmer 6 000 €.

V hanbe neostal ani hráč fun222, ktorý si v sobotu v priebehu doobedia vytočil naozaj slušné výhry na automate Sterling Silver 3D.

Hráč lojszik si svoje šťastie rozložil na dva dni, ale opäť iba na jeden prístroj, Mysterious Atlantis. Ten mu jeho vernosť odvďačil v skutku zaujímavými výhrami, kde za zmienku určite stojí výhra 2 625 € pri vklade 15 €.

NHL ovládlo zásah mesiaca

Vianočné zápasy NHL a znalosti priniesli jednému z našich tipérov úžasnú výhru. Pri vklade 5,50 € a úspešnom tipe 8 zápasov z NHL si prilepšil o 3 937,73 €.

Vrchol prišiel v nedeľu

Nie len hráčom v kasíne prialo šťastie. Usmialo sa aj na výhercu z Trenčianskeho kraja, ktorý hral lotériu LOTO 5 z 35. V poslednom žrebovaní tohto roku vyhral historický jackpot 233 965,55 €. Jedná sa najvyššiu výhru, ktorú získal jeden výherca v hre LOTO 5 z 35. Okrem jackpotu, vďaka systémovej stávke, vyhral aj v ostatných poradiach. Nakoniec si za stávku 126,50 € odniesol sumu 240 220,66 €. Kompletné informácie si prečítate v našej tlačovej správe.

Všetkým výhercom gratulujeme a držíme palce pri hraní.

CHCEM HRAŤ NA eTIPOS.sk