O chvíľu je to tu znova – ďalší piatok trinásteho. Každý rok sa piatok a číslo 13 spoja približne 2-3 krát. Aj napriek tomu, že niektorí ľudia sú z tohto dátumu nervózni, príbehy výhercov jasne ukazujú, že 13-tka hráčom naozaj praje. Poďme sa pozrieť na tie najväčšie výhry, ktoré padli v piatok 13.

Z pekára milionárom

Čarovná trinástka priniesla v roku 2011 šťastie mužovi menom Francisco Delgado Rodríguez. Skromný pekár zo Španielska príležitostne tipoval šťastné čísla v lotérii Euromilióny. Žrebovanie, ktoré prebehlo v piatok 13. ukázalo, že sa mu podarilo trafiť všetky čísla. Výhra vo výške Jackpotu z neho urobila 121-násobného milionára.

Trpezlivosť výhry prináša

Kelsey Zachow z Michiganu vsádzala tiket do lotérie pravidelne dva krát do týždňa, celých 5 rokov. Šťastie sa na ňu usmialo v roku 2014, kedy sa jej podarilo získať úžasných 66 miliónov dolárov.  Iba 24-ročnej výherkyni otvorila táto suma množstvo zaujímavých príležitostí. Kelsey časť peňazí investovala, časť použila na zaistenie svojej rodiny a zbytok jej pomohol splniť si sen, ktorým bolo cestovanie po Európe.

40 miliónový piatok

V septembri 2019 sme mali tiež presne takýto dátum. Žena z anglického mestečka Carlisle sa v tento deň rozhodla, že pôjde skúšať šťastie v online výherných automatoch. Ani nie po hodine hrania sa jej podarilo získať neuveriteľnú výhru. Na svoj hráčsky účet si pripísala viac ako 40 miliónov libier.

Za všetkým je inštinkt

Isabel Zelaya v máji 2009 získala 26 miliónov v americkej lotérii Mega Millions. Jej poverčiví známi ju od stávky odhovárali. Tvrdili, že v piatok 13. sa jej určite nič vyhrať nepodarí. Isabel sa však rozhodla počúvnuť inštinkt, ktorý jej hovoril presný opak. A dobre urobila.

„Vedela som, že dnes je môj šťastný deň. Nezávisle od toho, čo vravel kalendár a kamaráti,“ vyjadrila sa Isabel. Vďaka výhre, ktorá by zaručene potešila každého z nás, mohla skončiť v práci a otvoriť si vlastný biznis.

Piatok 13. na eTipos.sk

Iracionálny strach z čísla 13. vás môže pripraviť o veľké výhry. Je to deň ako každý iný, možno dokonca ešte šťastnejší. Neváhajte a zahrajte si v našom online kasíne eTipos.sk jeden zo skvelých výherných automatov. V období od 11. 12 do 13. 12. máme pre vás pripravenú skvelú akciu, vďaka ktorej môžete získať Cash Back bonus až do 300 €.

Pri negatívnej hernej bilancii ( hodnota rozdielu medzi výhrami a stávkami od 200 € do 3 000 € a viac) za toto obdobie môžete získať 10 % Cash Back bonus.

Ak sa vám máli, tak v piatok pridáme ešte extra bonus. Máte sa na čo tešiť.

Viac info o Piatku 13. v kasíne

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk