Číselná lotéria LOTO 5 z 35 sa niekedy považuje za „menšieho brata“ lotérie LOTO. Aj napriek tomu je v súčasnosti veľmi obľúbená. Prečo?

Jackpot

Jedným z faktorov, ktoré zavážia pri výbere číselnej lotérie, je hlavná výhra. Výška jackpotu  závisí od záujmu – teda v počte podaných tiketov a na výške vkladov a v súčasnosti predstavuje až 85 089,12 €.  Pri kúpe jedného tiketu tak môžete vyhrať viac ako 170 000 násobne viac, ako vložíte.

Nezabudnite na JOKER

Aj na lotériu LOTO 5 z 35 sa vzťahuje doplnková hra JOKER. Tá v poslednom období taktiež láme svoje rekordy. Okrem jackpotu tak hráte aj o JOKER vo výške 276 964,35 €.

Vyššia pravdepodobnosť

Jednou z veľkých výhod lotérie LOTO 5 z 35 je vyššia šanca na výhru. Ako je to možné? Žrebuje sa iba 5 čísel z 35 – tým pádom rastie aj pravdepodobnosť, že práve tie vaše čísla sa stanú tými šťastnými. Aj to je jeden z dôvodov prečo Jackpot LOTO 5 z 35 padá v porovnaní s ostatnými lotériami oveľa častejšie.

Nízky vklad, niekoľkonásobné výhry

Veľa hráčov dbá nielen o hlavnú výhru, ale aj o výšku svojho vkladu. Ten sa v lotérii LOTO 5 z 35 naozaj oplatí. Za jeden tip na jedno stávkové obdobie zaplatíte iba 0,50 €. Vyhrať pritom môžete neporovnateľne viac.

Zaujalo vás LOTO 5 z 35? Vyskúšajte aj vy svoje šťastie online na etipos.sk. Žrebujeme každú stredu a nedeľu. Držíme palce!

Hrať Loto 5 z 35