Aká výhra by vám zmenila život? Pre slovensko-anglický pár žijúci v Británii, Lenku a Steveho Thompsona, to bola suma viac ako 105 miliónov libier. Výhra je v prepočte približne 120 miliónov eur pred zdanením a Slovenku Lenku by zaradila na 24. miesto v rebríčku najbohatších Slovákov.

Zahraničné médiá uviedli, že pár je momentálne bohatší, ako napríklad herečka Emma Watson alebo futbalista Gareth Bale. Výhru vo výške Jackpotu sa im podarilo získať v anglickej lotérii Euromillions (lotéria podobná nielen názvom našej lotérii Euromilióny). Slovenka Lenka, ktorá pochádza z Rakovej, doteraz pracovala ako predavačka v obchode. S podnikateľom Steveom  sa zoznámila pred 17 rokmi.

Peňazí mali vždy „tak akurát“ a svoje tri deti učili, že bohatstvo sa dá dosiahnuť jedine tvrdou prácou. Paradoxne, Steve tipoval čísla v lotérii už 25 rokov a veril na šťastie a náhodu. Avšak, nikdy predtým sa mu nepodarilo získať výraznejšiu výhru. Až doteraz.

Šťastný výherca sa vyjadril, že po skontrolovaní výherných čísel neveril tomu čo vidí. Začal sa triasť a mal pocit, že dostane infarkt. Šok vystriedala nekontrolovateľná radosť, o ktorú sa okamžite podelil so svojou rodinou.

Ďalší krok je jasný. Thompsonovci použijú časť peňazí na pomoc mestu a podporia lokálnu komunitu. Vyberú sa aj na vytúženú dovolenku k moru a postarajú sa o to, aby každé z ich detí malo vlastnú izbu.

Zapojte sa do Euromiliónov na Slovensku

Našu slovenskú lotériu Euromilióny si môžete zahrať i cez eTIPOS.sk a zabojovať tak hoc aj cez mobil o svoju životnú výhru. Žrebuje sa každý utorok a sobotu a v hre je aktuálny (k 30. 11. 2019) jackpot vo výške 8 558 160,75 €. Alebo si nezabudnite podať tiket do Eurojackpotu (žrebuje sa každý piatok) a hrajte až o 90 miliónov €. Prajeme veľa šťastia!

chcem tipovať

zdroj: BBC.com