Sladkosti. Kto by ich nemal rád? Čokolády, zmrzliny, žuvačky, cukríky, koláče, torty. Mnohí sa im snažia vyhýbať, no väčšina nakoniec neodolá. Tvorcom hier nerobí problém zakomponovať tieto sladké pokušenia ani do online výherných automatov. Dôkazom toho je aj zaujímavý slot s názvom Sweet Dreams.

O čom online automat Sweet Dreams je?

Už samotný názov automatu napovedá, o čo pôjde. Na 5 valcoch a 3 riadkoch sa točia cukrovinky od výmyslu sveta. Gumové medvedíky, lízanky, koláče a cukríky. Automat je tak jednoduchý, že ho vrelo odporúčame aj neskúseným resp. začínajúcim hráčom. Jeho princíp a mechaniku pochopí každý. Neobsahuje žiadne krkolomné bonusy či komplikované nadstavby hry.

Bonusy v online automate Sweet Dreams

Možno (ne)budete prekvapení, no je iba jeden. Ide o Wild symbol v podobe čokoládového vajíčka. Pokiaľ by vám v kombinácii chýbal jeden potrebný symbol na zisk výhry, vajíčko ho doplní. Navyše vždy keď sa tak udeje, výherná línia je vynásobená náhodným multiplikátorom. A to buď x2, x3, alebo až x5. To je čo sa bonusov týka všetko. Ak by sa vám to zdalo málo a vaše výhry by boli nedajbože prinízke, môžete ich pokojne niekoľkokrát zdvojnásobiť a to pomocou obľúbenej funkcie Gamble (Risk).

chcem hrať Sweet Dreams

Rovnako ako nás, ani vás by možno nikdy nenapadlo, že sladkosti môžu byť súčasťou výherných automatov. Je to naozaj zaujímavá myšlienka, ktorú sme už videli aj pri alternatívnej automatovej hre Sugar Pop. Ak si často doprajete rôzne sladké maškrty, automat Sweet Dreams je, domnievame sa, vašou jasnou voľbou.

3 dôvody prečo si zahrať Sweet Dreams

Automat pre začínajúcich hráčov
Wild symbol
Multiplikátor výhier
chcem hrať Sweet Dreams