Takúto otázku dostávame pravidelne so zvyšujúcim sa jackpotom. Existuje na ňu jednoznačná odpoveď? To zistíte, keď si prečítate tento článok.

Európa je pravidelne v piatok večer na nohách. Žrebuje sa totiž Eurojackpot s výškou jackpotu až do 90 miliónov eur!

A čo je lepšie, do klubu milionárov sa však môžete dostať aj bez výhry samotného jackpotu.

Aj výhry v druhom poradí neraz dosahujú miliónové hodnoty, o čom sa mali možnosť presvedčiť už viacerí výhercovia zo Slovenska.

Ponúkame vám preto pár tipov, na čo nezabudnúť pri podávaní toho šťastného tiketu.

Majte prehľad o výške jackpotu

Bez ohľadu na to, či má jackpot hodnotu 10 miliónov €, alebo 90 miliónov €, pravdepodobnosť uhádnutia piatich hlavných čísel a dvoch doplnkových je vždy rovnaká – 1:95 344 200.

Vynikajúcou správou však je, že keď jackpot dosiahne svoj maximálny limit 90 miliónov, presahujúca časť vkladov sa prerozdeľuje do ďalších výherných poradí. Napríklad v žrebovaní 22. novembra 2019 sa o tom presvedčilo osem hráčov, ktorí si v 2. poradí rozdelili 23 511 153,60 €.

Výber čísel

Výber tých „správnych“ čísel je naozaj alchýmia. Môžete staviť na svoj inštinkt, pre ostatných sú tu podklady vo forme štatistík. Môžete zvoliť viac spôsobov, ako tieto údaje využiť. Napríklad, buď stavíte na tie, ktoré sa najčastejšie opakovali, a teda veríte v to, že padnú ešte raz. Alebo môžete ísť tou opačnou cestou a vybrať práve tie, ktoré tak často nepadli, a teda ich čas nadišiel práve teraz.

Alebo sa jednoducho spoľahnete na osud a zvolíte si náhodné čísla.

Systémová stávka

Jej cieľom je jednoducho vytvoriť viacero tipov v jednej stávke a tým niekoľkonásobne zvýšiť šance na výhru. Princíp je jednoduchý – natipujete viac čísel a tie sa následne nakombinujú do tipov. Čím viac tipov, tým väčší systém a tým väčšia šanca vyhrať.  Viac o systémových stávkach nájdete tu.

Hrajte online

Možno ste zvyknutí vypĺňať papierový tiket na pošte alebo na inom predajnom mieste. Aj to je cesta, avšak oveľa jednoduchšie je vyplniť tiket online. Ten môžete vyplniť odkiaľkoľvek a kdekoľvek sa nachádzate.

Pár číselných tipov

A teraz pár tipov ako si vybrať tie správne čísla. Nie je tajomstvom, že zaručený recept neexistuje, avšak môžete do úvahy brať nasledovné triky. Výherné čísla spravidla nenasledujú po sebe, tzn. 1, 2, 3, 4…, ale bývajú rozptýlené po celom spektre 50-tich čísel. Zároveň aj tiket pozostávajúci iba z nízkych (1- 25) alebo vysokých (26 – 50) čísel je skôr výnimkou.

Ako teda vyhrať Eurojackpot?

Vyššie sme spomenuli niekoľko zaujímavých tipov. Ale výhra v Eurojackpote je hlavne o šťastí. Pokúšajte svoje šťastie v hre Eurojackpot!

Nezabúdajte, že najbližšie žrebovanie je už tento piatok. Držíme palce!

Skús šťastie, podaj Eurojackpot