Jackpoty číselných lotérií lámu svoje historické rekordy a prepisujú tabuľky. Preto je PRÁVE TERAZ ten najvhodnejší čas pokúšať svoje šťastie. Ponúkame pár dôvodov prečo tak urobiť online na počítači alebo cez mobil na etipos.sk.

Kdekoľvek

Nemáte v okolí žiadne predajné miesto alebo je také počasie, že by ste ani psa von neposlali? Vďaka tipovaniu online sa môžete svojej obľúbenej lotérii venovať kdekoľvek. Máte dostatok času si navoliť svoje šťastné čísla, pridať doplnkovú hru JOKER či zvoliť systémovú stávku. Nezáleží na tom, kde sa práve nachádzate.

Kedykoľvek

Podanie svojej stávky online má aj ďalšiu nenahraditeľnú výhodu. Nemusíte sa riadiť otváracími hodinami predajných miest. Ak si spomeniete napríklad aj o 23:00 hod. v noci, stačí naťukať etipos.sk a váš tip je zachránený. Jediné čo k tomu potrebujete je mobil, počítač alebo tablet.

Vždy v obraze

V dnešných hektických časoch je niekedy ťažšie zachovať si prehľad o všetkom. Nie ste si napríklad istý či ste LOTO alebo Eurojackpot pre nasledujúce žrebovanie už podali? Stačí nazrieť do svojho online konta, v ktorom nájdete prehľad o všetkých vašich stávkach.

Vyhrali ste?

Usmialo sa na vás šťastie, ale neviete nájsť svoj výherný tiket, ktorý ste si tak dôkladne odložili? To sa vám v prípade online tipovania nemôže stať. Vo svojom konte nájdete všetky potrebné informácie, ktoré stačia na uplatnenie výhry. A tak máte o jednu starosť menej.

Všetko pod kontrolou

Jackpoty sú lákavé, avšak nie ste si istý koľko tiketov si môžete dovoliť podať? V prípade podávania svojich tipov online máte vždy prehľad o svojich financiách. Viete nielen o podaných stávkach, ale aj o kredite, ktorý môžete pri najbližšom žrebovaní využiť.

Chcem tipovať lotérie