Druhý januárový týždeň už začal naplno nielen pracovný život, ale aj život našich online hráčov. Dôkazom sú mnohí šťastní výhercovia.

Športové stávky môžu byť v zime ideálny spôsob na odreagovanie

Zimné sychravé počasie bez snehovej nádielky je presne obdobie, kedy si športoví milovníci hľadajú alternatívny spôsob trávenia voľného času. Ak ste fanúšikom športu a akékoľvek športové aktivity vás nabudia energiou, potom sú online športové stávky na eTIPOS.sk jedným zo spôsobov na odreagovanie. Nielenže vám ponúkame možnosť sa zabaviť, vyskúšať si svoj športový prehľad, ale aj získať výhru. Potvrdili to hráči, ktorí si chladný večer spríjemnili kurzovými stávkami na eTIPOS.sk.

Jedným zo zaujímavých tiketov je tiket, ktorý dokazuje, že aj malý vklad môže priniesť zaujímavé výhry. Deväť správnych tipov na zápasy NHL priniesli tipujúcemu pri vklade 0,50€ výhru až 620,52 €.

Tušíme, aký bude rok 2020 v online kasíne eTIPOS.sk

Ak platí, že ako na nový rok, tak po celý rok, potom sa majú kasínoví hráči na čo tešiť. Nielen prvý januárový týždeň bol plný výhier. Od 6. januára do 12. januára sa úspešný štart v online kasíne eTIPOS.sk ešte potvrdil.

Oplatí sa skúšať šťastie v hre. To si určite povedal aj hráč York77, ktorý svojou výhrou tromfol ostatných a počas šiestich hier s rovnakými vkladmi vždy 10 € si svoj rozpočet prilepšil celkovo o 15 200 €. Táto suma sa môže prirovnať k jednému z vyšších ročných platov na Slovensku.

Najšťastnejším dňom v rámci tohto týždňa bol určite piatok 10. januára, kedy sa hráčom darilo najviac. Víkend sa im určite začal s ešte väčším úsmevom na tvári.

Okrem skvelých výhier mali kasínový hráči možnosť získať bonusy. Bonusové dni od 9. januára im ponúkli jednoduchú možnosť, ako si prilepšiť na svojom hráčskom konte. Možnosť získať bonus využilo veľké množstvo hráčov a väčšine z nich sa to aj podarilo a už sa tešia z minimálne päť eurového prírastku na svojom konte.

našom kasíne pravidelne pripravujeme pre našich hráčov každý týždeň skvelé akcie.

Valí sa na nás lavína jackpotov

Lavínu na svahu nechce zažiť nikto, naopak lavínu jackpotov by si prial zažiť každý. Vďaka aktuálnym sumám, ktoré máte možnosť vyhrať v číselných lotériách od spoločnosti TIPOS. V hre LOTO aktuálne hráte o 5 226 216,30 € a v hre JOKER o 436 078,40 €. Ak využijete naše tipy, máte vyššiu šancu túto lavínu jackpotov zažiť.

Nestrácajte čas a skúste šťastie v lavíne jackpotov na eTIPOS.sk.

CHcem podať loto