Kto by nepoznal legendárny dobrodružný román Ostrov pokladov od Roberta Louisa Stevensona? Ak ste ho nečítali, určite ste videli jeho filmové spracovanie pod taktovkou Frasera Hestona. Príbeh plný napätia, hrdinov či krásnych scenérii exotických zemí. Táto vzrušujúca téma nesmie chýbať ani na virtuálnych stieracích žreboch, ktoré sa tešia čoraz väčšej popularite. Na pirátov natrafíte aj s online žrebom Treasure Island v ponuke na etipos.sk.

O čom online žreb Treasure Island je?

O pirátskom dobrodružstve a hľadaní pokladu. V popredí tohto eŽrebu sú vyobrazení dvaja piráti. Teda jeden pirát a jedna pirátka. Pohľad na oboch poteší aj dámy, aj pánov. K dispozícii budete mať 9 pootvorených truhlíc, pod ktorými sa ukrývajú rôzne poklady. Už len naraziť na ten s najvyššou hodnotou. Vyhrať môžete 5, 10, 25, 50, 200, 500, 1 000 , 1200, 1 500, 3 000, 5 000 alebo až 8 888 eur.

chcem hrať Treasure Island

Princíp stierania online žrebu Treasure Island

Pokiaľ ste sa doteraz s online stieracími žrebmi vo všeobecnosti nestretli, nemusíte sa báť. Zotierať ich je veľmi jednoduché. Na to, aby ste zistili, koľko ste vyhrali, stačí urobiť len pár klikov. Cena eŽrebu Treasure Island je 5 eur. Keď ho zakúpite, zvolíte si, akým spôsobom ho budete zotierať. Buď dáte prednosť trpezlivému vyklikávaniu jednotlivých políčok, alebo žreb zotriete šmahom jediného kliku – pomocou funkcie „zotrieť celý“. V prípade, že na ňom odokryjete 3 rovnaké symboly, vyhrávate. Výška výhry závisí od symbolu. Najhodnotnejšími sú kotva, mapa, vrece a zavretá truhlica.

Láka vás nazrieť do truhlice plnej drahocenných pokladov? Čo tak v sebe ukrýva? Pokušenie je veľké a ťažko mu odolať. Čo ak práve vám je súdené otvoriť tú najcennejšiu truhlicu? Skúste to!

Hľadanie pokladu
Príjemná grafika a hudba
Maximálna výhra 8 888 €
chcem hrať Treasure Island