Minulý týždeň sa niesol v znamení našich turnajov a promoakcií. V prvé dni týždňa ste sa mohli zapojiť do našej promo akcie CHALLENGE DAYS. Počas dní plných bonusov ste denne mohli získať voľné spiny na našich výherných automatoch. Hráči boli naozaj vytrvalí a tento lov po voľných spinoch priniesol mnohým aj pekné výhry. Celkovo z najvyššej výhry týždňa sa tešil už v utorok ráno hráč efgro123, keď pri 100 € stávke roztočil valce automatu Lucky Elements na svojom mobile a vyhral skvelých 16 000 €.

Online automat Gem-O-Rama zase zapasoval hráčovi kasan, ktorý v stredu večer vytáčal výhru za výhrou. Celkovo mu tento automat nadelil počas necelých dvoch hodín hrania až 8 výhier nad 1 000 €, s najvyššou výhrou 8 000 €. Zaujímavosťou je, že kasan všetky výhry získal hraním na svojom mobile.

Vo štvrtok odštartovala naša ďalšia akcia – SUPER TURNAJ na automatoch Claws vs. Paws, Spell Craft, Sevens & Fruits a Crystal Land. Vašou úlohou bolo zbierať body a tí hráči, ktorým sa ich podarilo získať najviac, dostali štedré bonusy. Najvyššia výhra bol bonus 350 € a spolu bolo ocenených až 30 hráčov. Že aj s menšími stávkami sa oplatí hrať predviedol hráč Walko69, keď si na automate Claws vs Paws pri 8 € stávke vytočil 2 063,60 €.

No a do tretice sme v nedeľu vyhodnotili prvé kolo Vianočnej jazdy, kde sme 173 hráčom športových stávok rozdelili bonus v celkovej hodnote 10 000 €.

V rovnaký deň hráč s nickom gambac29.1 ukázal, že na automate Criss Cross HD sa dá vytočiť aj viac ako 10 000 násobok stávky. Iba za 50 centov tak získal neuveriteľných 5275,33 €.

Zábava na etipos.sk však nie je len o hrách v našom online kasíne. Darilo a aj hráčom podávajúcim tikety do lotérie. V doplnkovej hre EUROJACKPOT Joker padla výhra v 1. poradí v hodnote 50 000 €. Tešil sa z nej hráč na východnom Slovensku, z Prešovského kraja.

A darilo sa aj tipujúcim v číselnej lotérií LOTO 5 z 35. Výherný tiket podal hráč v Bratislavskom kraji a  vyhral Jackpot vo výške 16 373,66 €.

Všetkým výhercom gratulujeme !