Určite mnoho z vás sa dostalo do situácie, kedy vás okolnosti prinútili ostať doma. Ako v tomto prípade riešiť, keď si chcete tipnúť napríklad LOTO alebo Eurojackpot? Máme pre vás riešenie!

Zaregistrujte sa na eTIPOS.sk

Na to, aby ste mohli hrať cez eTIPOS.sk je potrebná registrácia. Registrácia je jednoduchá a rýchla. Obsahuje iba zákonom požadované kroky.

Registrovať sa na etipos.sk

Ako podať stávku cez internet?

Na podanie stávky môžete použiť mobilný telefón alebo počítač, tablet.

Do prehliadača vo svojom zariadení zadáte hry.etipos.sk. Zobrazí sa vám prehľad všetkých lotérií, ktoré môžete na Slovensku hrať.

Medzi najobľúbenejšie patrí hra LOTO a jej menší súrodenec LOTO 5 z 35. Samozrejme nemôžeme zabudnúť na veľkú lotériovú hru Eurojackpot, ktorá spája 18 Európskych krajín a hrať v nej môžete až o 90 miliónov. Návody nájdete nižšie.

Registrovať sa na etipos.sk

Neviete ako na to? Pozrite si naše návody

Čo iné ešte ponúka herňa eTIPOS.sk?

Na eTIPOS.sk nie sú len lotérie, nájdete tu široku paletu zábavy, ako sú napríklad eŽreby alebo rôzne kasínové hry. Samozrejmosťou sú aj športové stávky a stávky práve prebiehajúcich športových zápasov tzv. live stávky. Jednoducho najlepšia ponuka na jednej adrese.

V rámci herne eTIPOS.sk máme pre fanúšikov všetkých žánrov hier pripravené aj rôzne akcie a odmeny, ktoré vám isto spríjemnia hranie. Nájdete ich v prehľade.

Ide to aj bez internetu

Na to, aby ste podali stávku v lotérii nepotrebujete mať prístup k internetu. Stačí aj jednoduchý mobil a pomocou SMS správ môžete hrať nie len obľúbené lotérie.

Stačí poslať prázdnu SMS na číslo 3333. Následne vám príde odpoveď s výzvou na súhlas s registráciou a podmienkami, čo potvrdíte odoslaním textu „ANO“ na číslo 3333.

Ako ďalej nájdete v podrobnom návode ako na lotérie cez SMS.

Cez SMS sa môžete zabaviť v našom SMS kasíne. Môžete si zahrať niektoré kasínové hry alebo „zotrieť si“ žreby.

Hraj lotérie cez SMS