Obdobie jackpotových lavín neprestáva. V piatok 7. februára 2020 bol pokorený ďalší z dlho očakávaných jackpotov. Maximálna možná výhra v lotérii Eurojackpot v hodnote 90 miliónov poputuje do Nemecka. Šťastie sa však usmialo aj na výhercu zo Slovenska, ktorý si odnáša viac ako 90 tisíc €.

Eurojackpot opäť dominoval svetu lotérií a lákal na maximálnu – 90 miliónovú výšku jackpotu. Tie sa však ani nestihli na svojom piedestáli ohriať a už si ich domov odnášal šťastlivec z nemeckej spolkovej krajiny Severného Porýnia – Vestfálska. Hviezdy mu dokonca priali natoľko, že sa v 1. poradí o svoju výhru nemusel ani s nikým deliť.

Vzhľadom na to, že Eurojackpot dosiahol minulý týždeň maximálnu možnú výšku, tak sa vyzbierané peniaze presmerovali do 2. poradia, ktoré sa pred piatkovým žrebovaním mohlo popýšiť až 19 miliónmi €. Tie si rozdelilo až 14 nových milionárov.. Výhre 1 391 535,60 € v 2. poradí sa tešili výhercovia z Dánska, Talianska, Nemecka, Maďarska a Fínska.

Veľmi dobre však obišiel aj výherca zo Slovenska, ktorý v 3. poradí získal slušných 91 819,30 €. Podobne na tom boli aj jeho spoluhráči z Nórska, Talianska, Nemecka a Slovinska.

Súčasná lavína jackpotov sa však pomaly chýli ku koncu. Poslednou lotériou, ktorá ešte stále čaká na svoje pokorenie je LOTO. Aj vďaka nej sa môžeš stať milionárom. Tak nepremeškaj svoju šancu a zabojuj o 5 660 260,50 € na etipos.sk.

Chcem podať LOTO