Nestarnúca klasika v podaní ovocných automatov pravdepodobne nikdy neomrzí. Pokiaľ obľubujete túto kategóriu online slotov, dávame do pozornosti hrací automat FruitiXX od spoločnosti SYNOT GAMES, pretože ponúka hráčovi zaujímavé možnosti na vyššie a krajšie výhry, ako by sa mohlo na začiatku zdať.

O čom online automat FruitiXX je?

Už samotný názov hry hovorí okolo akých symbolov sa točí ústredná téma automatu. Jasné, na 5 valcoch a 3 riadkoch sa krútia symboly šťavnatého ovocia – čerešne, citróny, pomaranče, slivky, melóny, medzi ktoré zablúdili aj symboly Sedmičky a dva špeciálne bonusy.

Vyhrať sa dá na 20 fixných výherných líniách. Hra je veľmi jednoduchá a rýchla. Svižnosť hry vám nekazia, žiadne prehnané 3D animácie ani komplikovaná bonusová štruktúra.

Bonusy v online automate FruitiXX

Hoci je automat plný ovocia, najvyššie výhry vám ponúknu iné symboly. Napríklad vďaka sedmičkám svoje hráčske konto zveľadíte omnoho viac. Ešte radšej však budete mať bonusové symboly Wild a Scatter. Oba totiž vytvárajú samostatné výherné kombinácie a ak ich vytočíte na hracej ploche, pridajú vám na konto veľmi slušné násobky pôvodných stávok.

Za 5 Scatter symbolov kdekoľvek na valcoch (nielen na výhernej línii) získate až 500-násobok stávky, tomu sa už povie slušná nálož. Pokiaľ by ste chceli vyhrať ešte viac, využiť tiež môžete funkciu násobenia výhier – Gamble (Risk). Na prvý pohľad nenápadný automat FruitiXX určite vyskúšajte, má čo ponúknuť a sme si istí, že sa k nemu budete radi vracať.

3 dôvody prečo si zahrať FruitiXX

 Rýchly a jednoduchý automat
 Bonusové Wild a Scatter symboly
 Možná výhra až 500-násobok stávky

CHCEM HRAŤ