Preferujete na online slotoch radšej širokú škálu bonusov alebo vás počas hrania bavia skôr bezchybné a zábavné 3D animácie? Online slot Greedy Goblins ponúka oba varianty. Bonusov na ňom nájdete toľko, koľko možno ani nepoznáte. To všetko je dotvorené vynikajúcou témou, kde sú hlavnými postavami malí, bezočiví, zelení škriatkovia.

O čom je online automat Greedy Goblins?

Spoločnosť BETSOFT sa je známa tým, že väčšina ich hracích automatov má nejaký jednoduchý príbeh, resp. je založená na nejakom dobrodružstve. Platí to aj pri online slote Greedy Goblins. Automat má 5 valcov, 3 riadky a 30 výherných línií, takže sa nemusíte báť, že škriatkovia budú lakomí a nedoprajú vám vysoké výhry. Vo svojom magickom lese ukrývajú kopec pokladov a radi sa s vami podelia.

Bonusy v online automate Greedy Goblins

Malí zelení mužíčkovia vás nielenže pobavia vtipnými gestami, ale, ako už bolo načrtnuté, posnažia sa obohatiť aj vaše hráčske konto. Majú v talóne takmer všetky možné bonusy. Wild symbol dopĺňa chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii, a okrem toho tiež expanduje po celom valci, aby sa následne spustili re-spiny.

Za dostatočný počet Scatter symbolov získate okamžitú výhru, ba čo viac, škriatkovia ich z valcov „ukradnú“, aby sa namiesto ich pozície zosunuli symboly nad nimi. To môže viesť k novej výhernej kombinácii a vlastne tak máte akoby pretočenie zadarmo.

Nechýbajú freespiny. Naraz ich je možné získať až 25. V bonusovej hre budete zbierať „nápady“, za čo zinkasujete buď okamžitú výhru, alebo násobitele nadobudnutej výhry.

Všetky výhry môžete aj znásobiť prostredníctvom funkcie Gamble (Risk). Bonbónikom je progresívny Jackpot. Získate ho vtedy, ak vytočíte 5 krát symbol Elfa. To znie viac ako lákavo, no nie? Tak čo, vyskúšate si online slot Greedy Goblins? Mali by ste, títo škriatkovia nie sú vôbec lakomí, skôr naopak. Doprajú vám.

3 dôvody prečo si zahrať Greedy Goblins

  • Zábavný škriatkovský svet
  • Wild a Scatter symbol, freespiny, respiny, bonusová hra
  • Progresívny Jackpot
chcem hrať