Gratulujeme všetkým štyridsiatim piatim najlepším hráčom, ktorí sa zapojili do Majstrovskej 15ky. Vďaka vám sme spoločne oslávili 15. výročie online športových stávok na eTIPOS.sk. Vaše majstrovstvo v športových stávkach potvrdilo, že okrem zábavy ponúka táto forma trávenia voľného času aj zaujímavé výhry a bonusy.

Majstrovská 15ka rozdala špeciálne bonusy 45 najšikovnejším hráčom. Počas troch týždňov sme odmenili každý týždeň 15 hráčov, ktorí sa najlepšie umiestnili v rebríčku. Spolu sme rozdali 3 000 €. Výhercovia si tak pripísali na svoj hráčsky účet bonus týždenne až vo výške 200 €.

Najlepšie sa v Majstrovskej 15ke darilo hráčovi registrovanému v online herni eTIPOS.sk pod prezývkou Jorelo. Počas prvých dvoch týždňov si vybojoval prvé miesto v rebríčku najlepších hráčov, v treťom týždni už mierne poľavil, napriek tomu sa umiestnil na štvrtom mieste. Zapájal sa počas celého obdobia trvania tejto bonusovej aktivity a celkovo získal bonus až 500 €. Posledný týždeň sa na prvom mieste v rebríčku umiestnil hráč  martanko22. Ďalším verným hráčom bol bezpochyby hráč s prezývkou Maggi. Prvý týždeň si vybojoval tretie miesto, ďalší týždeň sa posunul vyššie na druhé miesto. Zotrval do konca, tretí týždeň sa síce posunul na 9. miesto, napriek tomu získava zaujímavú hodnotu bonusov.

Ešte raz gratulujeme všetkým výhercom Majstrovskej 15ky. Pripravujeme ďalšie kolo, preto nezabudnite sledovať podrobné informácie na eTIPOS.sk v sekcii ŠPORT.