Prinášame ti tri chytľavé hry, ktoré exkluzívne nájdeš medzi ďalšími v online kasíno na eTIPOS.sk. Naše kasíno ponúka hráčom najširšiu ponuku hier na slovenskom trhu. Objav aj ty ich čaro ešte dnes. Ak si nevieš vybrať, čo tak nechať inšpirovať našou ponukou z kasína?

Legend of the Nile NJP

Legend of the Nile nie je iba priemerný automat, namiesto štandardného valca budeš hrať s kaskádovým formátom, symboly hieroglyfov s egyptskou tematikou spadajú do mriežky šesťkrát šesť a vyhráš, keď nájdeš zhodné symboly. Čím väčšie šťastie sa na teba usmeje, tým viac vyhráš. Tento slot sa možno ťažšie kontroluje, pretože sa toho môže stať veľmi veľa v jedinom zatočení. Keď symboly vytvoria zhluk a vybuchnú, padne viac symbolov, čo môže vytvoriť viac zhlukov a veľké výhry. K dispozícii máš až päť valcov a 15 výherných línií. A aké bonusy na teba čakajú?

Ra Power – prvý bonus je najjednoduchší z kôl bezplatných zatočení, možno ho vyhrať kedykoľvek. Zakaždým, keď sa na valcoch objaví obrázok boha Ra, jeden slot sa naplní zelenou žiarou. Akékoľvek výhry s Ra v jednom kole, ktoré môže mať niekoľko výbuchov, zaznamenajú nárast tohto metra.

Anubis Free Spins – Anubis sa objaví nad Ra naľavo od valcov. Okolo obrázku uvidíš malý plameň pohybovať sa proti smeru hodinových ručičiek zakaždým, keď získaš výhru so symbolom Anubis. Ak chceš aktivovať zatočenia zadarmo, budeš musieť prejsť celých 360 stupňov. Isis Free Spins – Isis sedí nad Anubisom na ľavom paneli. Zatočenia zadarmo Isis fungujú rovnako ako roztočenia zadarmo Anubis, takže vyhrávaš s Isis a nakoniec získaš ďalších 10 bezplatných zatočení.

Mountain Legends

Na trh prichádza hra, ktorá pekne zamotá hráčom hlavy. Podobné hry sa pýšia dokonalým grafickým spracovaním. Výnimku netvorí ani horské dobrodružstvo s názvom Mountain Legends. Okrem detailného vizuálneho spracovania tento výherný automat zaujme aj výbornou hrateľnosťou. Hra je svižná a bez nadbytočných grafických alebo zvukových efektov. Nadštandardná výplatnosť je u automatov e-gaming už samozrejmosťou. Zábavnosť tejto hry podčiarkujú aj dva bonusové symboly. Skladanie herných kombinácií je na tomto výhernom automate možné na piatich valcoch a troch radoch. O to sa celkom budeš snažiť na 20 výherných líniách. V Mountain Legends sa nachádza pomerne vysoký počet základných symbolov. Nájdeme ich tu dohromady až desať. Kartové symboly majú v hre najnižšiu hodnotu a potom už nájdeme symboly s obrázkom divokej horskej zveri. Stretnúť sa tak môžete s medveďom, vlkom, líškou či panterom.

Scatter symbol – čiže rozhádzaný symbol sa môže vyskytnúť iba na prostredných troch valcoch. Pokiaľ sa ti teda podarí 2., 3., a 4. valec zaplniť symbolom „horský výhľad“, dostávaš sa do bonusovej hry.

Wild symbol – divoký symbol wild má na všetkých automatoch nezastupiteľnú rolu. Vždy totiž dokáže doplniť výhernú líniu tak, aby priniesol tú najvyššiu možnú výhru hráčovi. Tu ho tvorí symbol horiaceho ohňa. Pokiaľ ti Wild symbol vo výhernej línii prinesie výhru, tak ju dokonca ešte zdvojnásobí.

Book of Secrets 6

Skvelý nápad skrsol v hlavách autorov hier zo spoločnosti Synot Games, keď sa rozhodli zostrojiť pokračovanie úspešného online automatu Book of Secrets. Už prvý pohľad ale aj názov prezrádzajú, v čom sa od svojho predchodcu líši. Áno, Book of Secrets 6 má ešte o jeden valec viac. Ak ťa zaujala prvá verzia, neváhaj si vyskúšať aj jej vydarené pokračovanie. Pridaj sa k atraktívnej archeologičke Ivy a nájdi zabudnuté poklady starovekého Egypta.

Online výherný automat obsahuje šesť valcov, tri riadky a desať fixne daných výherných línií. Rovnako ako v predošlej verzii, aj tu platí, že výherné kombinácie platia v jednom smere a to zľava doprava. Začínať musia na prvom valci vľavo a pokračovať bez prerušenia opačným smerom. Symboly na valcoch sú rozdelené do dvoch kategórií. Kartové symboly 10, J, Q, K a A majú v hre nižšie odmeny a pri výhernej kombinácii musia pozostávať z minimálne troch symbolov. Za nekartové symboly charakterizujúce staroveký Egypt získate oveľa viac.

Sú nimi znaky nílskeho kríža Ankh, skarabeus, faraón a archeologička Ivy, pri ktorých vám na vytvorenie výhernej kombinácia postačia aj dva symboly. Rovnako ako v 5-valcovej verzii Book of Secrets, aj tu púta pozornosť krásna archeologička Ivy a jej vyzývavý dekolt. Pohľad na ňu poteší nejedného hráča. Okrem toho so sebou prináša aj skvelé odmeny.

CHCEM HRAŤ