Pravidelne hráte číselnú lotériu LOTO alebo LOTO 5 z 35, napriek tomu sa vám stane, že zabúdate na doplnkovú hru JOKER? Určite sa oplatí na túto hru nezabúdať. Aj v doplnkovej hre JOKER máte šancu vyhrať veľmi zaujímavé výhry. Presvedčí vás o tom výhra, ktorá v doplnkovej hre JOKER padla túto nedeľu. Aj v doplnkovej hre JOKER máte šancu vyhrať veľmi zaujímavé výhry.

Výherca nedeľného žrebovania, ktorý si podal svoju stávku v hre LOTO, na JOKER nezabudol a vďaka tomu sa od posledného žrebovania, 9. februára, teší z výhry vo výške 574 622 €. Stačilo, že si k dvojtipovej stávke v hre LOTO priplatil JOKER a v nedeľu večer už mohol oslavovať historicky najvyššiu výhru v tejto hre. Celková suma, ktorú za túto stávku zaplatil, bola pritom iba 2,50 €.

Hra JOKER je spoločná doplnková hra k číselnej lotérii LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vydáva generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť „áno“. Doplnková hra JOKER stojí na jedno žrebovanie len 0,50 €.

Nezabúdajte na doplnkovú hru JOKER, doplatok 0,50 € na jedno žrebovanie vám za to stojí.

Hrajte číselné lotérie na eTIPOS.sk.