Doba je zlá, na každom kroku striehne kríza na všetkých „frontoch“. Každé euro na prilepšenie si sa v týchto ťažkých časoch sa počíta. Čo tak získať veľa peňazí za malý vklad vďaka hre LOTO 5 z 35?

Túto lotériovú hru familiárne voláme „malé loto“. Výhry v nej však vôbec nie sú malé! Veď aktuálny jackpot presiahol hranicu 58 000 €. Ide konkrétne o sumu 58 430 €!

A keďže sme uľahčili tipovanie našim hráčom, svoju stávku si môžu podať aj z pohodlia domova cez SMS. Dostať sa k peknej výhre bez namáhavej práce nebolo nikdy ľahšie.

Ako návod nech vám poslúžia príbehy, po ktorých sa k lepšiemu zmenil život nejednému tipujúcemu.

Posledné augustové žrebovanie LOTO 5 z 35 prinieslo výnimočné šťastie ďalšiemu z jej hráčov v Prešovskom kraji. Získal výhru v prvom poradí vo výške 19 196 eura. Tento rok už u nás získali výhru v prvom poradí, alebo jackpot 45 hráči. Na parádnu výhru stačil vklad 3 €.

Ešte viac sa darilo ďalšiemu augustovému šťastlivcovi, ktorý si zahral hru so systémovou stávkou. Tentoraz sa mu podarilo vyhrať jackpot 40 986 €, ku krásnej výhre si však pripísal aj ďalších niekoľko tisíc eur.

Z deviatich čísel na systémovej stávke priniesli hráčovi šťastie čísla 7, 18, 20, 32 a 33. Vďaka systémovej stávke – systém 9 získal tento hráč „malého lota“ aj 20 menších výhier v druhom poradí v celkovej hodnote 4 760 € a 60 výhier v treťom poradí v celkovej hodnote 198 €. Dohromady tak vyhral 45 944 € pri investícii 63,50 €. Pekne zhodnotené peniaze, nemyslíte?

Nejeden hráč sa tak už presvedčil, že systémy umožňujú tipovať viac čísel a netreba vyplniť veľké množstvo tiketov. V systémovej stávke číselnej lotérie LOTO 5 z 35 možno tipovať 6 až 14 čísel úplným rozpisom, a to len v prvom hracom poli alebo metódou náhodného tipu. Pri predplatnom na dve až 12 žrebovaní je výsledný vklad násobkom ceny systému a počtu žrebovaní.

Nestačí príkladov na krásne zbohatnutie? Tak priložíme ešte jeden. V rovnako augustovom žrebovaní boli pre „malé loto“ vyžrebované čísla 1, 7, 17, 25 a 29. Jeden z hráčov ich uhádol úplne presne, a tak si na svoj účet pripísal jackpotovú výhru vo výške rozprávkových
95 083 €.

Hra LOTO 5 z 35, ktorej základný vklad je len 50 centov, patrí medzi najpopulárnejšie. Pravdepodobnosť výhry v prvom poradí je pritom len 1 : 324 000, čo dáva veľkú šancu na výhru každý týždeň.

Päť výherných čísel pre „malé loto“ sa žrebuje dvakrát za týždeň – v stredu a v nedeľu.

chcem hrať