Život vo svete online kasína plynie neuveriteľne rýchlo. A čo je zaujímavejšie, mega výhry na seba nenechajú dlho čakať. Štvrtok 22. október sa postaral o neuveriteľné prekvapenie, keď bol v poobedných hodinách zdolaný historicky najvyšší EGT jackpot 3. úrovne. Hráč Mata2301 si na svoje konto pripísal 21 816 €. Pikový EGT jackpot tento trend nasleduje a už teraz prekonáva svoju poslednú najvyššiu hodnotu. Stihne jackpot vo výške viac ako 25 000 € padnúť ešte tento týždeň?

Od májového spustenia exkluzívnej spolupráce patria EGT jackpoty medzi najvyhľadávanejšie hry v celom eTIPOS.sk kasíne. Disponujú neoceniteľnými vlastnosťami, ktoré sa vo svete online kasína ťažko hľadajú. Rýchlo narastajúce jackpoty, pravidelné odmeny, niekoľkonásobné výhry v porovnaní s vkladmi a veľa iných výhod predstavuje pre každého kasínového hráča neodolateľné lákadlo.

Môže sa zdať, že všetky EGT pozitíva sú už známe a nie je čím prekvapiť. Od štvrtka 22. októbra si môžu ku všetkým superlatívom pridať aj prívlastok rekordné. V tento deň sa podarilo hráčovi s prezývkou Mata2301 zdolať EGT jackpot 3. úrovne. Srdcové znaky mu priniesli historicky najvyšší jackpot akým sa táto úroveň zatiaľ mohla pochváliť. Na svoje konto si pripisuje 21 816 €!

Ako pravý kasínový fanúšik najprv vyskúšal rôzne EGT hry pokým našiel tú pravú rekordnú. Stal sa ňou skvelý automat 40 Super Hot, s ktorým sa mu podarilo zlomiť jackpot.

Netreba zúfať! Stále je o čo hrať. Pikový EGT jackpot v sebe taktiež ukrýva rekordné sumy. Momentálne prekračuje svoj vlastný tieň a presahuje hodnotu 25 000 €. Nezabúdajte, že to ešte stále nie je jeho finálna podoba. Každou minútou naberá na sile. Už teraz vieme povedať, že je vo svojej úrovni historicky najvyšším.

Pridáš sa aj ty k úspešným výhercom rekordných EGT jackpotov?

Vyber si svoj slot na eTIPOS.sk a bojuj o svoju výhru!

chcem hrať