Online automaty od spoločnosti Playson sú väčšinou známe pre svoj špičkový vizuál a nápadité bonusy. Crystal Land je však úplne iný. Iný takmer vo všetkom čo si s automatmi spájate. Je to totiž alternatívny výherný stroj a to znamená, že môžete zabudnúť na výherné línie, klasické valce a ďalšie veci, ktoré v automatoch bežne nachádzate. Crystal Land na to, aby vás zabavil ide inak.

O čom online automat Crystal Land je?

Ak z mobilných telefónov poznáte populárne hry fungujúce na princípe „spoj 3“ alebo „spoj 5“, teda spájanie rovnakých alebo podobných symbolov, budete čiastočne v obraze. Crystal Land totiž túto obľúbenú mechaniku veľmi dobre mieša s klasickým konceptom online automatov. Funguje to náramne. Točíte pomyselnými valcami, no výhernú kombináciu nemusíte vytočiť len horizontálne, ale pokojne aj vertikálne. Stačí, aby bolo zreťazených aspoň 5 rovnakých kryštálov. Ak sa to podarí, vyhrávate a zreťazené kamene zmiznú. Na hracej ploche ich následne nahradia nové kryštály a tak môžete opäť vytvoriť nové kombinácie. Počas jedného hracieho kola tak môžete vyhrať až 6 krát. Je to skvelá zábava.

Bonusy v online automaty Crystal Land

Ak online automat Crystal Land v niečom vyniká, je to určite množstvo bonusov. Je ich veľa. Klasických aj úplne unikátnych. Stálicami sú samozrejme Wild symboly. Nájdete tu klasický Wild symbol, ktorý dokáže nahradiť kryštál ktorý chýba vo výhernej kombinácii a tiež Ruby Wild, ten funguje rovnako, no ak sa nachádza vo výhernej kombinácii tak exploduje a umožní doplnenie riadku novými kameňmi. Spomenieme ešte magický nápoj, ktorý dokáže premieňať nevýherné kryštály na výherné.

Špeciálne bonusové kolo spustíte aj vtedy, ak zreťazíte svoju výhru 6 krát po sebe. Vtedy je vašim cieľom opäť vytočiť nejakú výhru, no zároveň odstrániť čo najviac kryštálov tak, aby ste odhalili truhlice skryté pod nimi. Truhličky skrývajú násobitele výhry a ak budete mať šťastie môžete takto aktivovať až 9 násobný násobiteľ pôvodnej výhry.

Posledným bonusom (vraveli sme, že je ich veľa) je levelovanie. Počas hrania sa vaše výhry spočítavajú a ak dosiahnu určitú hranicu, posuniete sa do iného levelu. Následná hra sa potom líši tým, že sa v nej vyskytujú iné bonusy, ako v tej predtým. Úrovní je 9, takže vám určite chvíľku potrvá, kým sa k dopracujete až na vrchol. Navyše, vždy po dokončení úrovne točíte kolesom šťastia, ktoré vám môže pridať do mešca až 10 % zo sumy, ktorú ste vyhrali v predchádzajúcej úrovni. Tento automat vás od seba tak ľahko nepustí.

3 dôvody prečo si zahrať Crystal Land

  • Originálny koncept online automatu
  • Obrovské množstvo bonusov a benefitov
  • Levelovanie, ktoré zvyšuje výhry
Hraj Crystal Land v online kasíne