Strach a hrôza. Máte pred týmito slovami rešpekt? Nie? Tak nech sa páči, vyskúšajte si online automat The Vampires od spoločnosti ENDORPHINA. Je plný strašidelnej hudby, desivých zvukových efektov, hororového prostredia a krvavých symbolov.

O čom online automat The Vampires je?

O svete nemŕtvych, teda konkrétne o krvilačných vampíroch. Tí z vás vysajú aj poslednú kvapku najvzácnejšej tekutiny. Zoberte do ruky svätenú vodu, bibliu alebo krucifix, vkradnite sa na ich územie a zoberte si podiel z ich krvavého pokladu. Nemusíte sa báť, že ho je málo.

Online výherný automat The Vampires tvorí 5 valcov, 3 riadky a až 25 nastaviteľných výherných línii. Obsahuje celý rad zaujímavých bonusov, ktoré si vám, na radosť hlavných hrdinov tohto automatu, rozprúdia krv v žilách…

chcem hrať the vampires

Bonusy v online automate The Vampires

Prvým je symbol Wild v podobe netopiera. Ten nahrádza chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii. Druhým je Scatter symbol. Ak ho vytočíte minimálne 3x kdekoľvek na valcoch, aktivujete 10 voľných pretočení. Počas nich sú všetky výhry strojnásobené. Ďalším špeciálnym prvkom je kalich plný krvi. Za jeho 3 zobrazenia, v rámci jednej výhernej línie, sa ocitnete na strašidelnom cintoríne, kde budete oživovať mŕtvych. Za každú oživenú mŕtvolu dostanete odmenu. To však nie je všetko. Jednotlivé výhry si môžete prostredníctvom funkcie Gamble (Risk) viackrát zdvojnásobiť. To je doslova masaker bonusov, nemyslíte? Prekonajte svoje strach a vydajte sa za mesačného svitu do tajomnej krajiny vampírov. Ale buďte opatrní, pretože využijú každé vaše zaváhanie.

3 dôvody prečo si zahrať The Vampires

Strašidelná atmosféra
Wild a Scatter symbol
2 bonusové hry
chcem hrať the vampires