Máš rád darčeky? Kto by veru nemal! Jeden sme si pre hráčov pripravili aj my. Tipos totiž ešte v tomto roku prináša hráčom nové hry a medzi nimi aj jeden exkluzívny slot, ktorý náš partner Synot games pripravil len a len pre vás. Novinka sa volá Prasa v balíku a my pevne veríme, že sa pri nej zabavíš a vrecká si nabalíš peniazmi.

A ktoré ďalšie hry nájdeš v našom online kasíne na eTIPOS.sk?

Diamonal 81

Tento štvorvalcový automat patrí ku klasickejším jednoduchým slotom po hernej aj grafickej stránke. Skladá sa zo symbolov drahých kameňov a symbolu WILD, taktiež v podobe drahého kameňa – Zeleného kryštálu. Okrem symbolu WILD sú zaujímavosťou automatu Diamonal 81 explodujúce symboly vo výherných kombináciách. Keď trafíte jednu z výherných kombinácií na 27 alebo 81 výherných líniách, symboly z nej explodujú a v rámci toho istého spinu ich nahradia symboly z vyšších pozícií, čím umožnia vytvorenie nových výherných kombinácií.

Pixel Reels

Pozor, prichádza veľká invázia. Chceš sa proti nej ubrániť a prežiť? Táto klasicky tematická hra ťa vtiahne ohromujúcou pixelovou grafikou a úžasným zvukom, ktorý ťa dokonale začlení do tohto sveta. Zapojte sa do boja proti mimozemšťanom aj ty. Pixel Reels ti poskytnú množstvo funkcií. Táto 5-slotová videohra je nabitá klasickými hráčskymi dobrotami. Expanding Wild, Bonus a Invasion sú len niektoré, ktoré treba spomenúť. Vyskúšaj ju hneď.

Apocalypse Quest

Je čas dostať sa do doby temna a počkať si na apokalypsu. V hre nájdeš zmes dobrodružstva cestných bojovníkov, objavia sa ťažko ozbrojené bojové buginy, poriadne bicykle a aj veľké súpravy. Naraz na šesť alebo viac symbolov hrdinov a spusti Apocalypse Respins. Normálne symboly zmiznú, zatiaľ čo symboly hrdinov sa premenia na symboly Nemesis a zostanú na svojom mieste pre Respiny. Bežné valce budú nahradené špeciálnymi, ktoré budú obsahovať iba symboly Hero a Nemesis spolu s prázdnymi políčkami. Ak sa TI podarí obsadiť všetkých 15 pozícií, porazíš Nemesis a vyhráš veľký jackpot.

Fruit Joker II

Ovocné automaty dlhodobo radíme medzi mimoriadne obľúbené u všetkých hráčov a fanúšikov. Podobne ťa určite zabaví aj herný titul Fruit Joker II, v ktorom nájdeš nie len kvalitnú hru s moderným spracovaním, ale aj skutočne šťavnaté ovocné výhry. Hra má štyri valce a 27 až 81 výherných línií, tvojim cieľom je dosiahnuť tri alebo štyri rovnaké symboly. Divokým symbolom v tejto hre je Joker, ktorý nahrádza akýkoľvek iný symbol, čím pomáha vytvoriť výhernú líniu.

CHCEM HRAŤ

Way to Hell

Ak si skalný fanúšik rocku, možno si už v hlave pohmkávaš slávnu pieseň od AC/DC Highway to hell. Ale pozor. Ak čakáš, že ti na obrazovke vyskočí Angus Young s gitarou, tak to ťa sklameme, táto hra totiž nemá nič spoločné s hudbou. Všetko podstatné totiž súvisí s cestnou trasou, ktorá ponúka veľa problémov. Way to Hell sleduje Route 666, cestu, na ktorej musíš mať rozum a kde vodiči nemusia byť vždy takí, ako sa zdajú. Trúfneš si na výlet do tejto temnej a skazenej destinácie a podmaníš si naše valce?