Niet pochýb, že lotéria Eurojackpot patrí medzi najobľúbenejšie hry Európanov. Prečo aj nie? Uhádnutím správnych čísel sa môžete zo dňa na deň stať multimilionárom. Pritom prvého ťahu sa v roku 2012 zúčastnilo iba sedem krajín. Až neskôr sa lotériová rodina postupne rozrástla.

Pár zaujímavých faktov o lotérii

Eurojackpot bol v Európe spustený v roku 2012. Na Slovensko dorazil o tri roky neskôr. K dnešnému dňu môžete túto lotériu hrať v 18 krajinách Európy, pričom vo väčšine z nich si čísla môžete podať aj online. Výška jackpotu patrí medzi tie najatraktívnejšie, avšak vyhrať ho nie je až také ľahké. K dispozícii máte až 95 344 200 kombinácii vyskladaných zo 60 čísel. Ak sa na vás však šťastie usmeje, tak sa môžete tešiť až z 90 miliónov €.

Najväčší výhercovia

Eurojackpot je lotéria meniaca životy. Ak sa stanete jedným z jej víťazov, tak si môžete byť istý, že nič už nebude také ako predtým.

Rok 2018 bol pre hráčku z Fínska prevratným. Jej mama, ktorá pracovala ako upratovačka, ju nahovorila, aby si podala tiket. Využila na to špeciálnu aplikáciu a vďaka svojim číslam 7, 8, 24, 34, 46 plus 4 a 8 vyhrala najvyšší možný jackpot 90 miliónov €.

Dať hlavy, šťastie a vklady do jednej spoločnej systémovej stávky sa oplatí. Desať kolegov v oceliarskom priemysle podávalo spoločné stávky roky, až pokým sa im to v roku 2014 konečne oplatilo. Pokorili vtedajší jackpot vo výške 57,3 miliónov € a každý si domov odniesol 5,7 milióna.

Nie všetci výherci sú však ochotní o sebe prezradiť niečo viac. Okrem vyššie uvedených príkladov sa v Európe nachádzajú ďalší štyria euromilionári, ktorí vyhrali najvyšší 90 miliónový jackpot. Dvaja pochádzajú z Nemecka, jeden z Fínska a ten prvý, ktorý vyhral takúto sumu, dokonca zo susednej Českej republiky.

Netreba zabudnúť ani na výhercu zo Slovenska z októbra 2020. Kedy šťastlivec vyhral 58,8 milióna €.

Chcete sa aj vy zaradiť medzi euromilionárov?

Dobrou možnosťou ako zvýšiť svoje šance je podať si svoje šťastné čísla. Stačí navštíviť eTIPOS.sk a prvý krok máte úspešne zvládnutý. Pamätajte na to, že aj výhry v ostatných poradiach majú silu meniť životy.

Veľa šťastia!

Hraj Eurojackpot online!