Zábava plus výhry je jedno zo spojení, ktoré patria k online herni eTIPOS.sk. Každý týždeň pribúdajú noví výhercovia. Hovorí sa, že šťastie treba pokúšať. Skúste aj vy svoje šťastie.

Hráči dosiahli na výnimočné výhry

Online kasíno je spôsob zábavy a trávenia voľného času. Okrem toho pri troche šťastia môže priniesť aj radosť z výhry.

Túto radosť si užil aj hráč Bysťo, ktorého môžeme považovať za šťastného hráča týždňa. Výnimočné výhry (nad 1000 €) mu priniesli počas minulého týždňa neuveriteľných 132 980 €. Ktovie, či tušil, že mu práve hry Burning Desire a Mermaids Millions prinesú šťastie.

Ten istý hráč potvrdil, že aj s malým vkladom sa dá vytočiť zaujímavá výhra. V hre Burning Desire za stávku v hodnote 30€ (dňa 8. 2. o 2:45 hod.)  vyhral až 7 922 €. Tento výherný prístroj ponúka množstvo ciest k výhre a je doplnený o niekoľko atraktívnych bonusových vlastností.

Ball je názov pre guličku, ktorá svojou pozíciou v kolese rulety určí výhru. Presne táto gulička priniesla výhru hráčovi Pterodaktyl. Od 6. februára do 9. februára mu Ruleta priniesla spolu dvanásť zaujímavých výhier nad 1 000 € so súhrnnou sumou 17 280 €.

Vyberte si zo širokej ponuky online kasína eTIPOS.sk a potešte sa výhrou.

V nedeľu padali jackpoty

Lavína jackpotov neskončila, cez víkend nabrala rýchlosť a priniesla šťastie hneď dvom výhercom.

V doplnkovej hre JOKER padol v nedeľu, 9. februára, historicky najvyšší jackpot. Šťastný výherca, ktorý si podal stávku v Banskobystrickom kraji, si vďaka tejto výhre pripíše na svoj účet sumu 574 622 €.

Na túto šťastnú nedeľu určite nikdy nezabudne ani hráč zo Slovenska, ktorý stavil na svoje šťastie v hre EUROJACKPOT a v treťom poradí vyhral 91 819 €.

Lavína jackpotov je nezastaviteľná a naberá rýchlosť. Skúste šťastie a zaraďte sa medzi šťastných výhercov. Šťastie na vás čaká na eTIPOS.sk.