Ostrieľaným hráčom sa zrejme nikdy nezunujú klasické ovocné automaty, pri ktorých si veľmi radi zaspomínajú na svoje pradávne herné začiatky a nechajú sa spokojne unášať na vlne hlbokej nostalgie. Boli tu vždy a ešte aj dlho budú. Retro automaty plné chutného ovocia však lákajú aj nováčikov, pretože väčšina z nich je veľmi jednoduchá a hráči rýchlo pochopia princíp toho, ako sa taký automat vôbec hrá.

O čom online automat Double Hot je?

Jedným z takých jednoduchých slotov je aj ovocný automat Double Hot. Keďže pozostáva iba z 3 valcov, 3 riadkov, 5 fixných výherných línii a neobsahuje žiadne zložité bonusy, hranie na ňom je priam „primitívne“. Pravidlá pochopí každý, okamžite po zapnutí. Navyše aj grafika tohto online stroja a jeho ozvučenie sú presne také, aké boli kedysi na prvých blikajúcich mašinách.

Bonusy v online automate Double Hot

Ako sme už načrtli, v Double Hot nenájdete nič čo by vyrážalo dych, no i tak má tento slot niečo do seba. Okrem toho, že hranie na ňom má rýchly spád a valce sa netočia zbytočne dlho, disponuje dvomi špeciálnymi vlastnosťami. Tou prvou je, že každú výhru môžete niekoľkokrát zdvojnásobiť pomocou funkcie Gamble (Risk).

Tou druhou a zaujímavejšou vlastnosťou je, že ak na všetkých pozíciách automatu (je ich 9) vytočíte rovnaký dvojitý symbol, vašou výhrou bude 16-násobok stávky. Hovorí sa, že kto si počká, ten sa dočká. Počkajte teda aj vy na ten moment, keď všade na valcoch bude svietiť iba jeden dvojitý symbol. Je to skutočne skvelý pocit.

3 dôvody prečo si zahrať Double Hot

 Rýchly a nenáročný automat
 Dvojité symboly
 Bez zdĺhavých 3D animácii a zložitých bonusov

CHCEM HRAŤ