Nechce sa vám púšťať do automatov s krkolomnými bonusovými vlastnosťami a radšej si zahráte tie jednoduchšie, pri ktorých sa netreba toľko sústrediť? Pokiaľ áno, online hrací automat Fruity Gold od SYNOT Games je pre vás ako stvorený. Je to stará dobrá klasika, kde sa na valcoch točia ovocné symboly. Nudy sa však báť nemusíte, hra je obohatená aj o niekoľko základných bonusových funkcií. Určite všetky poznáte.

O čom online automat Fruity Gold je? Výherný automat Fruity Gold je vsadený do prostredia ovocných symbolov, zložený je z 3 valcov, 3 riadkov a 27 fixných výherných línii. Pôsobí veľmi príjemne, za čo môže jasný a pestrofarebný vzhľad či pohodová hudba. Keďže neobsahuje žiadne zdĺhavé 3D animácie, hra má svižné tempo.

Bonusy v online automate Fruity Gold Medzi symbolmi čerešní, citrónov, pomarančov, sliviek, hrušiek či melónov sa na tomto automate točia aj symboly zvoncov a sedmičiek. Tie majú najvyššie hodnoty. Okrem nich Fruity Gold obsahuje aj dva Wild symboly. Ten prvý, vyobrazený ako žolík, nahrádza chýbajúce symboly v potenciálnej výhernej kombinácii. Ten druhý, Double Wild, taktiež dopomáha k vytváraniu výherných kombinácii, no navyše zdvojnásobuje výhru.

Najväčšiu pozornosť však púta symbol dvoch kociek. Ide o takzvaný Mystery symbol. V prípade, že ho vytočíte 3x, vyhrávate náhodnú sumu, ktorá sa pohybuje v rozsahu od 2- do 300-násobku stávky. Pokiaľ by sa vám Mystery symbol nedarilo vytočiť, nezúfajte. Každú jednu výhru sa môžete pokúsiť zopárkrát znásobiť. Slúži na to funkcia Gamble (Risk). A to je zrejme všetko, čo by ste mali pred spustením online hracieho automatu Fruity Gold vedieť.

Dajte mu šancu a uvidíte, že pri ňom nestrávite len pár minútiek.

3 dôvody prečo si zahrať Fruity Gold
● Automat 3×3
● 2 Wild symboly
● Mystery symbol

CHCEM HRAŤ