Máte chuť sa dobre zabaviť, no neviete čo si zahrať?  Inšpirujte sa našimi tipmi na online hry, ktoré si môžete vychutnať nielen tento týždeň na eTIPOS.sk.

LOTO

Lotéria láka hráčov po celom svete. Veď kto by nesníval o výhre obrovského Jackpotu a následného života v luxuse. Jednou z najpopulárnejších lotérií u nás je určite LOTO. Ak ste v tejto hre už tipovali, určite viete, že ide o veľmi jednoduchý spôsob ako sa poriadne zabaviť s možnosťou vyhrať naozaj slušné sumičky. 

Pokiaľ ste v tipovaní lotérie nováčik, nemusíte sa obávať žiadnych zložitých herných postupov. V hre LOTO je úlohou hráčov správne natipovať 6 čísel z číselného radu 1-49 a jedno dodatkové číslo. V každom kole sa žrebujú čísla pre prvý a druhý ťah. Najvyššou výhrou, ktorú národná lotériová spoločnosť TIPOS doteraz v tejto hre vyplatila, bolo 11 miliónov eur.

POZRI NAJVYŠŠIE VÝHRY

Zaujímavou alternatívou je aj LOTO 5 z 35. Od klasického LOTA sa líši počtom čísel – hráči si vyberajú svoju šťastnú päťku z číselného radu 1-35. Žrebuje sa teda 5 výherných čísel dva krát do týždňa, vždy v stredu a v nedeľu.

Jackpoty v hre LOTO 5 z 35 sa lepia na hráčov naozaj rozprávkovou rýchlosťou. Výhra v 1. poradí padá priemerne každé tretie žrebovanie. V roku 2019 je to dokonca ešte o niečo častejšie. Vsaďte na svoje obľúbené čísla a možno aj vy budete patriť medzi šťastných výhercov.

TIPUJ LOTO 5 z 35

Nová nálož eŽrebov 

Milovníci eŽrebov, pozor! Na eTipos.sk sa udomácnili nové emisie ežrebov, ktoré si môžete zotrieť aj vy. Vyberte si romantický Amore s parížskou tematikou alebo sa zahrajte na lovcov dobrodružstiev pri žreboch Amazons či Tresure Island. 

Aby ste si kúpili a zotreli online stieracie žreby od TIPOSu nemusíte nikam chodiť. Stačí sa zaregistrovať a prihlásiť na eTIPOS.sk a svoj žreb si môžete kúpiť a zotrieť aj na svojom mobile. Je na vás či chcete do hry investovať 20 centov, alebo zabojovať o výhru 30 000 € pri žrebe Millionaires Club za  cenu 7 €. Aké sumy sa ukrývajú za výhernými symbolmi?

ZOTRI SI eŽREB