Príbehy o nebezpečných drakoch zamestnávali ľudskú fantáziu od nepamäti a dodnes sú tieto lietajúce jaštery súčasťou nejednej mytológie. Či ozaj jestvovali, alebo ide o číre povesti skúmať nehodláme. Teší náš však, že tieto bájne bytosti nájdeme aj na hracích automatoch. Pokiaľ ste sa dodnes s dračím automatom nestretli, nech sa páči, vyskúšajte si slot Dragons of Fortune od SYNOT GAMES.

O čom online automat Dragons of Fortune je?

O piatich drakoch a ich svetoch, kde sa ukrývajú výnimočné poklady. 5 valcov, 3 riadky a až 243 ciest k výhre. To sú základné parametre tohto vynikajúceho online výherného automatu. Po grafickej stránke nemáme slotu Dragons of Fortune čo vytknúť a v kombinácii s pozoruhodnými hudobnými efektami vytvára naozaj výbornú kulisu. Táto kulisa vás okamžite vtiahne do deja a len horko-ťažko sa od automatu odtrhnete.

Bonusy v online automate Dragons of Fortune

Prvým bonusom je Wild symbol vyobrazený ako dračie oko. Objavuje sa valcoch 2, 3 a 4. Keďže plní funkciu žolíka, supluje všetky chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii. O niečo viac zábavy a aj výhier vám ponúkne Scatter symbol v podobe zadymeného vstupu pod dračou hlavou. Ak ho vytočíte 3-krát, vstúpite do bonusovej hry plnej voľných pretočenínásobiteľov výhier. Je len na vás, ktorú bonusovú hru si zvolíte. Vyberať si môžete až z piatich. Každá má iný počet freespinov a násobiteľov výhier.

chcem hrať Dragons of Fortune

Buď si vyberiete viac voľných pretočení s menšími násobiteľmi, alebo naopak. Nech už vás zláka jedno či druhé, do bonusovej hry sa budete radi vracať. Keď ju zažijete, pochopíte! Prinesie vám výhry, o ktorých ste doteraz možno ani len nesnívali. Ak by sa vám predsa len málili, využiť môžete aj funkciu Gamble (Risk), pomocou ktorej výhru niekoľkokrát zdvojnásobíte. Dosť bolo slov, chopte sa svojej šance a vydajte sa na cestu plnú dobrodružstiev.

3 dôvody prečo si zahrať Dragons of Fortune

Dobrodružný automat plný drakov
Hráč má možnosť voľby, ako hrať
Množstvo voľných pretočení a násobiteľov výhier
chcem hrať Dragons of Fortune