Oheň, voda, vzduch a zem. Týmto štyrom živlom vďačíme za rozmanitosť sveta a našej planéty. A práve tieto štyri základné elementy zakomponovali autori automatových hier zo SYNOT GAMES do online slotu Lucky Elements. Ten prináša množstvo zábavy, vzrušenia a čo vás určite poteší, aj bohaté možnosti na fantastické výhry.

O čom online automat Lucky Elements je?

Táto mašina sa skladá z 5 valcov, 3 riadkov a k výhre vedie úctyhodných 243 ciest. Okrem základných symbolov J, Q, K a A sa na valcoch točia aj symboly štyroch živlov – ohňa, vody, zeme a vzduchu. Najhodnotnejším je symbol ohňa. Za jeho 3-násobné zobrazenie získate výhru v hodnote 5-násobku stávky a za 5-násobné vytočenie vyhráte až 50-násobok stávky. Čo je však úžasné a vďaka čomu sa môžete radovať z megalomanských výhier, je bonusový symbol.

Bonusy v online automate Lucky Elements

V prípade, že bonusový symbol vytočíte minimálne 3-krát, naštartujete bonusovú hru Wheel of Lucky Elements. Ešte predtým, ako sa spustí hra s bonusovým kolesom, sa každý bonusový symbol premení na jeden život a zároveň zdvojnásobí násobitele zobrazené na kolese. Násobitele na kolese sa pohybujú v rozsahu od 5 do 30. Napríklad sa môže stať, že jeden z premenených bonusových symbolov zdvojnásobí základný násobiteľ 30 x. Ak sa následne koleso zastaví na tomto políčku, vašou výhrou bude 60-násobok stávky. A to je už slušné číslo, no nie? Pokiaľ by sa vám aj tak zdali výhry malé, môžete zariskovať a využiť funkciu Gamble (Risk). Stačí už len správne zatipovať, akej farby je zakrytá karta.

Na prvý pohľad sa môže zdať, že z tohto automatu veľké výhry nevydolujete, no trúfame si povedať, že spomínaná bonusová hra túto domnienku dokonale vyvráti. Vyskúšajte sami a určite nám dáte za pravdu.

3 dôvody prečo si zahrať Lucky Elements

243 ciest k výhre
Bonusová hra
Vysoké multiplikátory výhier
chcem hrať