Si profík v tipovaní športových stávok, ale privítal by si okrem bonusov ešte niečo extra? Čo by si povedal na 100 % – tný kurzový bonus? Na eTIPOS.sk žiadny problém! Čím viac zápasov natipuješ, tým vyššie kurzové zvýhodnenie dostaneš. Tajomstvo úspechu sa ukrýva v kombináciách viacerých stávok.

Športová sezóna je v plnom prúde a to je ideálny čas na to, aby si športové tipy premenil na skvelé výhry. Ak ti nestačia bonusové akcie, tak máme pre teba pripravené niečo extra.

Patríš medzi fanúšikov, ktorí už v úvodných minútach zápasu vedia odhadnúť výsledok zápasu alebo ti dokonca stačí jeden pohľad na aktuálnu zostavu a máš v tom jasno? V tom prípade je kurzový bonus so 100 % – tným zvýhodnením ako stvorený pre teba.

Jeho čaro spočíva v počte správne uhádnutých zápasov. Čím viac tipov, tým lepšie zvýhodnenie. Dopracovať sa môžeš až k dvojnásobnej výhre!

Ak chceš z kurzového bonusu vyťažiť čo najviac, dodržiavaj nasledovné podmienky:

  • Čím viac stávkových udalostí, tým vyššie kurzové zvýhodnenie
  • Všetky udalosti na tikete musia mať kurz min. 1,5
  • Kurz sa začína navyšovať od 4 udalostí
  • Všetky zápasy na tikete musia byť korektne vyhodnotené, stávka nesmie byť predaná a ani jeden zápas vyhodnotený v kurze 1,00 (inak sa nárok na kurzové zvýhodnenie stráca).

Tajomstvo úspechu spočívať v podávaní kumulatívnych stávok. Pohraj sa aj ty so svojimi tipmi na eTIPOS.sk a nakombinuj ich tak, aby mali čo najväčšiu šancu vyhrať. Počet udalostí kombinovaných v kumulatívnej stávke je maximálne 24.

Držíme palce!

VIAC INFO